bütün mubişler

oğuzz1

Üyemiz
Adı
oğuzz
ben cmtesi günü yavru bi mubiş alcam ama onunla konuşcam ve ilgilencem fakat kesin konuşur mu sonra o kadar uğraşıp üzülmek istemiyorum :-X

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Oğuz kardeşim yavru muhabbet hususunda birsürü konu açtın ve cevapları verildi. Mubişini aldıktan sonra zaten kuşla ilgilendiğinde alışacak sana...  confusedtw

emgeomap

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Axadi
Her kuşun becerisi aynı değil ama tabikide senin sabrına bağlı.Gerekdiyi kadar ilgilenirsen konuşma yeteneyi az olan kuş bir iki kelme konuşucaktır.

oğuzz1

Üyemiz
Adı
oğuzz
cevaplarınız güzelde tam değil yani demek istediğim seçicem ben bi yawru mubiş kesin en az 1 kelime öğrenir mi?

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
emgeomap kullanıcı adını isim ve soy isim olarak düzeltirsen güzel olur kuşun konuşması konusuda tamamen ilginize baglıdır  emin arkadaşım çok ilginç 4 aylık mubiş 10 15 kelime bilio rekordur bu:D

emgeomap

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Axadi
Bence kullanıcı adım böyle kalsın diğimi ümüt bey.Bu hakta bir yorum yapmanın tarafdarı değilim.açıkcası.Kullanıcı ismime değil bir az alta bakarsan ismimi ve soy ismimi göre bilirsin 4 aylık konuşan kuş dediyim 10-15 kelime biliyor cümle deyil.İsmini bi de sevilirken duyduğu bazı kelimeler.