bütün üratimhane ve ekipmanları satılıktır

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
01 - IRKI:çekoslovak hollanda yerli

02 - CİNSİYETİ: erkek dişi

04 - YAŞI:en yaşlısı 2 yaşında %90 nı ilk batımı yada 2 batımı yaşına girmemiş

05 - SAĞLIK DURUMU:çok iyi

06 - BİLEZİK NO:

07 - FİYATI:90 100 120 130 150 kafesliler 120  130 yumurtalıda var bazıları kafessiz 120 tldir pazarlık yok

08 - GEÇERLİLİK TARİHİ:satılana kadar

09 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR:ankara

10 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: ankara

11 - İRTİBAT TELEFONU:eşim 05467814187 nuri

12 - MAİL ADRESİ:

13 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:

14 - AÇIKLAMALAR
kuş işini bırakacağımız için bütün çiftlerimizi satıyoruz ilk kafesdeki eşleri satmaktayım ama dolapdakilerinide isterseniz altında yumurta yavru olmayanları verebilirm yavrusunu yumurtasını gördüğünüzü ve beğendiğinizide ayırtabilirsiniz yavrularını büyütünce verenbilirim.komple isteyenlere toptan verebilirim.

150tl

100tl

80 tl

kafesli 120 tl

yumurtalı açılmak üzere 120 kafesli

120 tl

kafesli yumurtalı 130 tl

120tl

150tl erkek ingiliz

dişi 4 5 aylık dsamızlık adayı 50tl

rainboww erkek 4 5 aylık 100 tl

rainbow erkek 7 aylık civarı 1 kez eşe geldi eşi öldü malesef 100 tl

üstteki erkeğin kardeşi 4 5 aylık erkek 70 tl

arkadaşlear daha bir sürü çift ve eşsiz ingilizler çekoslovaklar çift faktör dişi erkek rainbow kanı taşıyan dişiler daha bir sürü yumurtalı çift var lütfen gelip görerek alınız yada anlayan bi arkadaşınıza baktırarak aldırınız çok iri sadece limon ve bayaz albino veren eşim var mükemmel çiftlerin gelincede görceksiniz hep albino ve lütino yavruları var ve bu rainbow veren anne baba var. kuşlarımın hepsi neredeyse renk üzerine eşleme yapıldı ve çoğu iri çek dolaplarımızda satılıktır hertürlü ekipmanıyla birlikte. diğer çiftlerin fotoraflarınıda konu altına eklemeye çalışacağım.

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
Hayırlı satışlar bırakmanıza üzüldüm

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
daha koymadığım30 çift kadar var galiba arkadaşlar gelip görmek isteyenler vars gelip görebilir.teşkkür ederim.

öztunc

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
öztunc
hayirli satişlar tuneklikleri tutan plasdik cisimi nerde bulabilirim

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
hayırlı satışlar çilem hanım kuşlar gayet sağlıklı güzel ve de iriler diyarbakırda olsaydınız ihtacım olmamasına rağmen bir çift alırdım :)

Y

yasırkara

Guest
Çilem öncelikle hayırlı satışlar ankranın hangi semti

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Masallah hayırlı satıslar, konuyla alakalı değil ama o tahta tüneği tutturduğunuz apartın bi ismi varmı veyahut nerde bulabilirim o aparttan bana lazım yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkür ederim.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Maaşallah kuşlar süper sağlıklı ve renkler cok güzel ihtiyacı olanlar yakın olanlar arkadaşlar kaçırmasın.

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
kuşlara maşallah pek güzeller ama üretimi bırakmanıza üzüldüm. hayırlı alış verişler

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
arkadaşlar rainbow erkek yazdığım kuşları inanın sora sora öğrenerek yazdım bilgilerine güvendiğim beylerden rainbow muhabbet kuşu sayfasında paylaşımda bulundum ve orda öğrendim burda rainbow deyil diye deyilde özelden baana sorarsanız veya kuşun forosunu alarak deneyimli kişilere sorarasanız sevinirim teşekkür ederim.

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem

yumurtalamak üzere çift eger yumurtalmadıysa bunuda satabilirm arkadaşlar dolaplı sistem olduğu için dopta sadece şuan dinlenmeden attığım kuşları koydum .

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Çilem ERDEM' Alıntı:
arkadaşlar rainbow erkek yazdığım kuşları inanın sora sora öğrenerek yazdım bilgilerine güvendiğim beylerden rainbow muhabbet kuşu sayfasında paylaşımda bulundum ve orda öğrendim burda rainbow deyil diye deyilde özelden baana sorarsanız veya kuşun forosunu alarak deneyimli kişilere sorarasanız sevinirim teşekkür ederim.
Rainbow kanı taşıyor olabilir fakat kuşunuz rainbow vasıflarını tam olarak taşımıyor rainbowlar ( gök kuşagı ) karışık renkli kuşlardır

http://i.hizliresim.com/KPJZ16.jpg burda bir rainbow un güzel bi örnegi var