Çam Talaşımı ? Hamster Talaşı mı?

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Merhaba arkadaşlar yuvalık için önerdiğiniz talaş Çam talaşımı yoksa Hamster talaşı mı ? Hangisi daha iyi ve sağlıklı olsun yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada herkezin bayramı mübarek olsun saygılar...

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Ben çam talaşı kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedim temizleme açısından çok kullanışlı.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
çam talaşı kokusu açısından kuşları cezbederken haşereleri uzak tutar kuşlar çamı severken bit ve pireler sevmezler ve ayrıca çam kötükokuyu bastırır..

elma kokulu hamster talaşıda uygundur... Ben hamster elma kokulu talaşı kullanıyorum oldukçada memnunum tam kıvamında yapılmış...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
çam talaşı hamster talaşı kıvamında ise inceliği çam da olabilir  ama toz olmamasına dikkat edin  aslında son günlerde aklıma takılan birde granüller var mısır granülleri talaş biçiminde denemek lazım

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
çam talaşı kokusu açısından kuşları cezbederken haşereleri uzak tutar...

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Kayseride elma kokulu hamster talaşı bulamadım :(

çam talaşı aldım ama toz halinde toz halindeki talaş olmaz diyosunuz madem normal hamster talaşı alsam 15 lt ler var 7.5 liraya?

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
ben hizar tozu koyuyorum kesinlikle hiç bir sorun olmuyor talaşa göre dışlıyı daha iyi emiyor

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
toz talaş yavruları astım hastası yapar.toz olmamalı kesinlikle....çam taşalı olacaksa tozu elenmiş olmalı.ama elma kokulu ve bir,pire ilaçlı hemster talaşını tercih ediniz.bulamaz iseniz çam talaşı koyabilirsiniz ama toz olmamalı....