CAMLI YUVALIK !!!!!!!!!

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
cam kısmı içe doğru delıklı folyo ıle kaplanabılır boylelıkle kuslar dısarıyı gormez ama dısarıdan kuslar gorunur

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Araba Filmleride olabilir ayna film :) içerisi karanlık olacağından kuş kendi göremez ama dışardan görünür :)

E

elaziz2316

Guest
Adil  &  Semih' Alıntı:
Araba Filmleride olabilir ayna film :) içerisi karanlık olacağından kuş kendi göremez ama dışardan görünür :)
    Bence düşüncen ters. Filim olursa sen kuşu göremezsin. Ama kuş seni görür. Filmin amacı da bu değil mi? Dışarıdan içerisi gözükmesin, ama içeriden dışarısı gözüksün.

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
bu yuvalık iki kısımdan oluşuyor yanlış anlaşılmasın kapağı açıldıktan sonra cam çıkıyor ortaya

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Bence düşüncen ters. Filim olursa sen kuşu göremezsin. Ama kuş seni görür. Filmin amacı da bu değil mi? Dışarıdan içerisi gözükmesin, ama içeriden dışarısı gözüksün.
İsmail bey filmi ters şekilde yapıştırılmış düşünün o zaman kuş göremez siz görürsünüz. Bence tedirginliği ortadan kaldıracak bir çözüm. Yaptıracağım kafeslerde yuvalıkları cam ve film yapma fikrini düşüneceğim çok mantıklı. Bu sayede sürekli yuvayı yerinden alıp açma kapama olayı engellenmiş oluyor.

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
Asel ÖZTEKİN' Alıntı:
İsmail bey filmi ters şekilde yapıştırılmış düşünün o zaman kuş göremez siz görürsünüz. Bence tedirginliği ortadan kaldıracak bir çözüm. Yaptıracağım kafeslerde yuvalıkları cam ve film yapma fikrini düşüneceğim çok mantıklı. Bu sayede sürekli yuvayı yerinden alıp açma kapama olayı engellenmiş oluyor.
+1

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
bu olayı bende düşünüyorum filmi ters yağıştırarak deneyeceğim, çiftlerimden ayırdığım yavruların zamanını bekliyorum, onları o yuvalığa alıştırıp deneyeceğim bakalım ne olacak...

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
bende düşünmüştüm böyle birşey fakat uygulamadım korkarlar tedirgin olur diye .

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
arkadaşlar akıllı olalım cam dişarıdan olursa sürgülü bir kapakla okey film aynalı falan hikaye çünki akıllı yemlikler bile sakatlık yaratıyor sebep erkek yalnız kaldığında yemlikle oynuyor mika yada şeffaf pilastik kuşun kendisini ayna gibi yansıtıyor şimdi soruyorum sizlere hangi üretici abilerimizin kümeslerinde ayna var akıllı yemlikleride bu yazımdan sonra bazıları değerlendirebilir ukalalık olmasın ben biraz yeniyimde slm

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
yuvalıklar günde bir sefer kontrol edilmeli kuşlarımızı kuluçkada rahatsız etmemeliyiz.

E

elaziz2316

Guest
    Arkadaşlar filmin ters ya da düz, veya ön veya arkaya yapışması görünen yeri değiştirmez. Esas olan ışığı az olan yer gözükmez. Filimli cam olursa (koyuluğu da önemli tabiki) dışarıdan içerisi gözükmez. Ama içeriden dışarısı oldukça net gözükür.

Ancak derseniz ki, biz yuvanın içerisine ışık tertibatı yapacağız ve dışarının ışığından fazla olacak. O zaman yuvadaki kuş sizi göremez, siz kuşu görürsünüz. Teorisine inanmayan pratiğe uygular ve gözü ile görmüş olur.

Çünkü bu açıklamalara rağmen (bizzat birçok kere değişik şekillerde cam filmi kullanmış birisi olarak) bazı arkadaşları ikna edememiş olmama üzüldüm.  :-[

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Filmin yapısını bilmediğim için ters yapıştırıldığında dışarısı gözükmez diye düşündüm. Amaöyle olaydı çok güzel olurdu  :( Onları rahatsız etmeden kontrol etme şansımız olsa keşke. Veya daha basit yöntemlerlemi çözebiliriz mesela mama verir vermez kuşlar mamaya yumulurken yuvalığı kontrol etmek gibi :/