CANCAN kendini sürekli kaşıyorrrrrrrrrr

DuYqUUUi

Yeni Üyemiz
Adı
Duygu
Soyadı
T.
Merhabaa.. kuşumuzu alalı yaklaşık 1 ay oldu fakat bu son zamanlara doğru sürekli kendini kaşımaya ısırmaya ve hatta tek ayak üzerinde durmaya başladı :( çok yabanii :S elimi yaklaştırmaya başladığım zaman hemen kendini savunmaya ısırmaya başlıyor  :( ama çokta sevimli... yavaş yavaş yaklaştırdığımda parmağıma konuyo .. :) bunların sebebi ne olabilir endişeleniyorumm yardımm bi fikir söyleyin ne yapmalıyım :(

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Büyük bir ihtimalle bitlenmiştir.Forumlarda bu konu ile ilgili yazılar var.Ya da tüy değiştiriyordur.Kafesinin tabanında tüyler var mı?

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:
Büyük bir ihtimalle bitlenmiştir.Forumlarda bu konu ile ilgili yazılar var.Ya da tüy değiştiriyordur.Kafesinin tabanında tüyler var mı?
burada çözüm aradığınıza göre kuşa iyi bakıyorsunuzdur bit olacağını sanmam ama kafesin yanına bi pamuk koyup gözlemleyin.
Büyük ihtimallede tüy değiştiriyordur, rahat atlatması içim kanarya yemini artırın ve banyosuna elma sirkesi koyun. Forumda buğday çimlendirmesi var oda tüy değişiminde iyi bir yardımcı kolay gelsin.

DuYqUUUi

Yeni Üyemiz
Adı
Duygu
Soyadı
T.
Kafesin tabanında tüyler varr döküyor sanırım... yemlerini zaten kabuk gördüğüm gibi hemen onları atıp uzerine ilave ediyorum suyunu 3 günde en fazla bi hafta bekletiyorum ve vitamini var onu suyuna ilave ediyorum ama banyosuna  elma sirkesini denemedim, pamukta koyacagım şimdi :) inş faydalı olur teşekkürler.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
DuYqUUUi' Alıntı:
Kafesin tabanında tüyler varr döküyor sanırım... yemlerini zaten kabuk gördüğüm gibi hemen onları atıp uzerine ilave ediyorum suyunu 3 günde en fazla bi hafta bekletiyorum ve vitamini var onu suyuna ilave ediyorum ama banyosuna  elma sirkesini denemedim, pamukta koyacagım şimdi :) inş faydalı olur teşekkürler.
NE HASTALIK GELİRSE ZATEN SUDAN GELİR GENELDE, 3 GÜN ÇOK, GÜNLÜK DEĞİŞTİRMEYE BAKIN DERİM OLMADI 2 GÜNDE BİR , PLASTİK BİR BARDAĞA SUYU DOLDURUN 1 GÜN BEKLETİP İÇİN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ DAHA İYİ ANLARSINIZ. VE VİTAMİNLİ SU 8-12 SAATTEN FAZLA BEKLERSE YARARDAN ÇOK ZARARI OLUR.

DuYqUUUi

Yeni Üyemiz
Adı
Duygu
Soyadı
T.
anladım.. bir şey daha soracam yüzünde böyle pullanma gibi şeyler çıkmaya başladı beyaz beyaz bunun sebebi ne olabilir ? bir de tüylerini sürekli kabartıyor... :(

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
yeni tüy kapsullerinden bahsediyorsunuz galiba ; resim çekip yükleme şansınız varmı

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
duygu hanım kuşunuz tüy yeniliyor kış geldi kazak giyiyor tabiri caizse yani endişelenecek bir durum yok Ömer arkadaşımızın tavsiyelerine harfiyen uymalısınız Tüy değişimi kuşlarda sağlıklı evredir yani doğasıdır ama kuşlar için bu durum biraz zor ve sancılı geçiyor karın ağrısı olur ayağını karnına çeker yeni tüy kapsülleri çıkar bu dönem her yaş kuşta  kış ve yaz girişinde sıcaklık değişimlerinde vede yavruluk dönemlerinde yaklaşık 3-4 aylık olduklarında bu durumu yaşarlar sizin yapacağınız ona vitaminlerle doğal besinlerle yardımcı olmak olacak merak etmeyin sonuç güzeldir yeni parlak tüyler daha canlı :)

DuYqUUUi

Yeni Üyemiz
Adı
Duygu
Soyadı
T.
çookk teşekkür ederimm bilgilerinizden dolayıı çok mutlu oldum şuan :)) fakat bi de kuşumn yüzünde pullanma gibi beyazlıklar var bunun nedeni de dediklerinizdenmi kaynaklanıyor. fotograf göndermek istedim görüntü boyutundan dolayı yüklenmedi teşekkürler..