Canlı Aşı isimleri nelerdir?

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI

İyi günler Selamlar Abilerim ve Kardeşlerim yukardaki resimleri gördükten sonra birkaç sayfa gezindim bir kaç aşı isimleri buldum ama bu aşıların hangi kullanmam lazım çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.

COLOMBOVAC  PARATYPHUS AŞISI

COLOMBOVAC PMV1 /POV AŞISI

PARAMMYXOVİRUS AŞISI

Saygılarımla.

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
bu  aşı konusunu  tecrubelı  ustalarımız  bıraz  daha  acarsa  hepımız ıcın faydalı olur

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
arkadasım ali beyle daha once bu aşı hakkında gorusme yaptim.. bana aşıyı avrudan getirtiklerini özel bi karisim oldugunu soledi.fiyatınada 120 tl dedi.. ama aşının ismini vermiyor malesef kendisi satiyormus

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
ugrasmayin bole seylerle

kuslariniza en dogal ortami yaratmaya calisin dogayi ornek alin bu kuslar dogada nasil yasiyor sa nelere ihtiyaci varsa ona yakin olmak daha faydalidir adi bile paylasilmayan ilacin kimseye faydasi olmaz

para tuzaklari avrupanin yillardir oyunu ilaci silahi baska biseyi yok

dogallik en iyi ilactir

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
    Arkadaşlar üretimhanenize mümkünse ilk kurduğunuz hali ile koruyun ve dışarıdan imkanınız varsa hiç yabancı kuş sokmayın Allah'ım korur.

Yavru yavru diye bas bas bağırılıyor.Neden mi?

Balık üretimi yaparken (tropheus) öğrendiğim ve uygulayıp Allah'ımın da beni hiç utandırmadığı bir deneyim kazandım.İlk olarak kurduğum ortam ve koloninin dışında hiç bir oynama yapmadan kolonilere ekleme ya da azaltma yapmadan aldığım verim ve 1 cm getirdiğim (toplu tek elden) yavrularımı 1,5 senede 12-14 cm arası damızlık yapıp o 1 cm'lik yavruların yavrularını çok gördüm.Her gün siz aynı yemeği yermisiniz?Havasız ve oksijenisiz ortam da siz ne kadar yaşarsınız?Bundan gayrisini siz devam edin  ;)  ;)  ;)