ÇARPIK BACAK SENDROMU

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yavrularımdan birinde farkettiğim çarpık bacak sendromunu dikme yöntemi ile düzeltmiş bulunmaktayım. bacaklarını dikmeyi 1 hafta önce yapmıştım ozamanki hali  bir tekvandocunun bacaklarını iki yana ayırmış vaziyetiydi:)
şu anda yürüyebiliyor, tutunabiliyor ve ayakları üzerinde durabiliyor..

Uploaded with ImageShack.us

kayhankorkmaz

Yeni Üyemiz
Adı
kayhan
Soyadı
korkmaz
bu dikme yöntemini bana ayrıntılı anlatırmısınız arama yaptım ama konu bulamadım varsa linki de verebilirsiniz teşekkürler

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
aYNI YONTEMLE BENIM YAVRUMDA KURTULDU,TESEKKURLER))

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
arkadaşlar aynı sıkıntı benim kuşumdada olmuşdu ben bu elektirikcilerin kullandıgı bez bantlar var ama sadece kendine yapışıyor bu ayrıntıya dikkat edin bacaklarını yanyana getirin arada bir parmak genişliği kalsın yeter ondan sonra bir birine çok sıkı olmayacak şekilde tutturun ondan sonra 1 hafta bekleyin ve peşinden ayakların açın biraz daha yakın birbirine gelecek sekilde tutturun sonra sanıyorum 10 beklese yeter ama sunu unutmayın yavru çok buyumemesi lazım tam tüylenmeye yakın yaparsanız daha iyi olur sormak istediginiz birşey varsa bana yazın cevaplarım tşk ederim

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
bide bu çarpık bacak neden dolayı olur çok önemli onuda söylerseniz sevinirim

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
Bozuk yuva zemini, ilk çıkan yavruların anne altında uzun süre kalmaları ve kalkamamaları v.s.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
benim yuvalığın tabanı oval değil ama talaş var tehlike olur mu

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kayhan KORKMAZ' Alıntı:
bu dikme yöntemini bana ayrıntılı anlatırmısınız arama yaptım ama konu bulamadım varsa linki de verebilirsiniz teşekkürler
buyrun linkini

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,621.45.html

Kerim YAPAR' Alıntı:
aYNI YONTEMLE BENIM YAVRUMDA KURTULDU,TESEKKURLER))
rica ederim kerim geçmiş olsun.

Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
arkadaşlar aynı sıkıntı benim kuşumdada olmuşdu ben bu elektirikcilerin kullandıgı bez bantlar var ama sadece kendine yapışıyor bu ayrıntıya dikkat edin bacaklarını yanyana getirin arada bir parmak genişliği kalsın yeter ondan sonra bir birine çok sıkı olmayacak şekilde tutturun ondan sonra 1 hafta bekleyin ve peşinden ayakların açın biraz daha yakın birbirine gelecek sekilde tutturun sonra sanıyorum 10 beklese yeter ama sunu unutmayın yavru çok buyumemesi lazım tam tüylenmeye yakın yaparsanız daha iyi olur sormak istediginiz birşey varsa bana yazın cevaplarım tşk ederim
buda bi yöntemdir, ancak benim tercihim bant  v.s. hayvanın ayaklarına temas etmese bile onu gagalayacaktır, sentetik maddeylerle temas sağlamasını istemem
ya süngere geçirin yada dikin.

Tamer KILIÇ' Alıntı:
yetişkin bi kuşa yapamazmıyız bu tedaviyi peki
sonuç alınacağını sanmıyorum, ama neden olmasın varsa denemek lazım:)

Bekir ÇOLAK' Alıntı:
Bozuk yuva zemini, ilk çıkan yavruların anne altında uzun süre kalmaları ve kalkamamaları, kalsiyum eksikliği v.s.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
yetişkin kuşta olamaz eklemler tam yerine oturduğu zaman büyüme geliştiği zaman yani sonuç değişmiyor ama ufakken yaptığımız zaman olumlu sonuç alınıyor.... şekil a da görüldüğü gibi tebrikler dostum süpersin... alkisd alkisd

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
yetişkin kuşta olamaz eklemler tam yerine oturduğu zaman büyüme geliştiği zaman yani sonuç değişmiyor ama ufakken yaptığımız zaman olumlu sonuç alınıyor.... şekil a da görüldüğü gibi tebrikler dostum süpersin... alkisd alkisd

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
yav folluk içşn tahtayı düzgün bir şekilde oyamıyoruz hazırları gibi güzel olmuyor.elinde olan varsa bana 2 tane yollasın parasını vereyim veya nerden alabilirim ölçülerini vereyim hemen almak istiyorum.2 tanede akıllı yemlik  lazım