Çarpma (acil)...

gokcencelik

Uzman Üyemiz
İyi geceler
Bugün dişi muhabbet kuşum uçarken perdeleri açık olan cama çarptı sonra yere düştü. Tam elime alıp kafesine koyacaktım ki uçtu kendi girdi kafese. Yalnız yeni çıkan bir kanadı vardı kapsüldeydi daha, kökünde kan vardı henüz uzaması bitmemişti işte onun kanı sızmış sanırım bulaşmıştı çok az onu temizledim ılık su ve pamukla...Gün boyu gözlemledim yemesinde içmesinde ötüşünde davranışında problem yok.
ama şimdi o uyurken göğüs kısmı bana biraz şiş geldi. nefes alıp verişinde de hiç problem yok merak ettim neden böyle diye :(
iç kanama ya da ödem gibi şeyler olsa bunca saat bi belirti göstermez miydi ya da ne olabilir.
bu arada pipiriklendiğimden bana da öyle gelmiş olabilir göğsü ama bilgi almakta fayda var çok korkuyorum ona bir şey olmasından :(

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Resim olmadan yorum yapılması zor +1 kanayan yere suy vurmayın resımde eklersenız herkes yardımcı olacaktır.

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim dün gece o kadar moralim bozulmuştu ki ama çok şükür sabah hiç bir şeyi kalmadı sanırım bana öyle gelmiş :)

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Arkadaşlar kuşlarımdan biri kafesten kaçıp cama çarptı ve bayıldı sonra kendine geldi ancak ölü gibi duruyor. şok geçirdiğini düşünüyorum kafesin altında baygın gibi bi gözü açık biri kapalı.