ÇATICILAR BALKONCULAR BAHÇECİLER DÜKKANCILAR DİKKAT........

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLARIM MUHABBET NEREDE NASIL O ŞÖYLE BU BÖYLE FALAN FİLAN DEĞİL BUNLARIN BİR STANDARTI MEVCUT O STANDARTI HAZIR OLDUMU HER YERDE VE KALİTELİ BİR ÜRETİM OLUR HERKESİN İMKANLARI FARKLI FARKLI NE OLUR İYİ YAPAN UĞRAŞAN KAZANIR DİĞERLERİ YENİ TURA YENİ BİLETLE BAŞLAR ACİZHANE PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT DİYORUZ ZATEN YENİ DERNEKTE KURULDU ELLERİNE SAĞLIK  SLM pray

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
kemal akbulut' Alıntı:
ARKADAŞLARIM MUHABBET NEREDE NASIL O ŞÖYLE BU BÖYLE FALAN FİLAN DEĞİL BUNLARIN BİR STANDARTI MEVCUT O STANDARTI HAZIR OLDUMU HER YERDE VE KALİTELİ BİR ÜRETİM OLUR HERKESİN İMKANLARI FARKLI FARKLI NE OLUR İYİ YAPAN UĞRAŞAN KAZANIR DİĞERLERİ YENİ TURA YENİ BİLETLE BAŞLAR ACİZHANE PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT DİYORUZ ZATEN YENİ DERNEKTE KURULDU ELLERİNE SAĞLIK  SLM pray
+1
emek veren kazanır ....

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Paylaşım için teşekkürler...Kemal bey sizde şu yazılarınızı artık bir standarda oturtsanız diyorum, çok karışık cümleler kuruyorsunuz, ayrıştırmada güçlük çekiyorum... bye

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Yahya SAYIN' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler...Kemal bey sizde şu yazılarınızı artık bir standarda oturtsanız diyorum, çok karışık cümleler kuruyorsunuz, ayrıştırmada güçlük çekiyorum... bye
evet translate gıbı olmus

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Yahya SAYIN' Alıntı:
evil_idea evil_idea evil_idea

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Yahya SAYIN' Alıntı:
yahya abi sen fransız kalmışın senin anlayacağın dile çevireyim bari buyur istifade et  :)

OÙ est-ce ainsi je l'ai dit Yada Yada Muhabbet leurs amis La norme n'est pas DISPONIBLE POUR LA VENTE DE NORME OLDUMU Il TOUT LE MONDE EST PARTOUT ET DE LA QUALITÉ DE installations de production seront différentes avec des caractéristiques d'un bon NEW TURA NEW billet Gérer fitr AUTRES NOUS DISONS DEJA COMMENCE UN NOUVEAU GOUT ACİZHANE association partage l'ASC Ça me convient BUILT SLM

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Yahya SAYIN' Alıntı:
;)