Catosal® %10 Enjeksiyonluk Çözelti (Tüy yolma)

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
şöylede düşünmek lazım benim kuşlar hasta diye bir şey yok strese de giren dişiler yavruların tüylerini yola biliyor 12 saat uyku kuşlar için çok önemli önce bunu uygulamayı denemekte yarar var hasta olmayan kuşlara ilaç vermek zararlıdır bazı arkadaşlar yazmış sonuç aynı diye bence uyku düzenini bir deneyelim...

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
gozturk' Alıntı:
Arkadaşlar soruma cevap alamadım.
Bu ilacı yavrularda kullanabilirmiyiz?

Bende de şuan(farklı kan ve kafesten ) iki yavruda var yuvadan aldığımda tüyleri tamdı şuan için 2 gün içinde kuyruk ve kanat kısımlarındaki tüyleri düştü benim aklımdan geçen kuşun stres altına girmesinde kaynaklanıyor yem su herşey hazırdı bir anda gerçek hayata atılınca strese girdi düşüncesindeyim daha önceki kuşlarımdada olmuştu, tüyleri ileryen zamanda düzeldi.

saygılarımla

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
Adil  &  Semih' Alıntı:
Bende de şuan(farklı kan ve kafesten ) iki yavruda var yuvadan aldığımda tüyleri tamdı şuan için 2 gün içinde kuyruk ve kanat kısımlarındaki tüyleri düştü benim aklımdan geçen kuşun stres altına girmesinde kaynaklanıyor yem su herşey hazırdı bir anda gerçek hayata atılınca strese girdi düşüncesindeyim daha önceki kuşlarımdada olmuştu, tüyleri ileryen zamanda düzeldi.

saygılarımla

benimde bu tür sorunlarım var yavrular kendi tüylerini döküyor kanat kuyruk kalmıyor sebebi nedir bende bilemiyorum bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum...

deli_mavi_mesut

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
yüksel
benim sorunumda aynısı kuşlarımın bir çifti yavruların tüylerini yoluyo ve erkeğin göğüs kısmıda yoluk acaba bunu arkekmi yapıyor dişimi ve bu durum neden kaynaklanır nasıl tedavi edilir

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
kullanan arkadaşlar sonuçları yazabilirmi acaba konuyu güncelleyelim bende de tüy yolma sorunu var

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Paylaşım için teşekkürler en kısa zaman içerisin de deneyip gözlemleri paylaşacağım

duhan

Yeni Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
vural
Slm. Yardımcı olurmusunuz 4 adet yavrum var anne babaları tüylerini yolunmuşlar.Sitede biraz araştırma yaptım Catosal® %10  bu ilacın iyi geldiğini yazmışlar fakat ilacı bulamıyorum.İnternetten bulabileceğim bir site varmı.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Ozan VURAL' Alıntı:
Slm. Yardımcı olurmusunuz 4 adet yavrum var anne babaları tüylerini yolunmuşlar.Sitede biraz araştırma yaptım Catosal® %10  bu ilacın iyi geldiğini yazmışlar fakat ilacı bulamıyorum.İnternetten bulabileceğim bir site varmı.
ozan bey ben bu ilacı bir çiftimde denemiştim sonuş aldım diğer batında yine yoldu  başka bir çiftimde denedim sonuç alamadım ilacı fiatı 19 tl civarında bence boşuna para vermeyin genelde dişi yolar dişiyi yanından alın erkek beslesin.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
ozan bey ben bu ilacı bir çiftimde denemiştim sonuş aldım diğer batında yine yoldu  başka bir çiftimde denedim sonuç alamadım ilacı fiatı 19 tl civarında bence boşuna para vermeyin genelde dişi yolar dişiyi yanından alın erkek beslesin.
YADA KUŞLARI DEĞİŞTİRİN

duhan

Yeni Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
vural
ALLAH razı olsun. Muhabbet yavrularımın tüyleri yolunmuştu. Bu ilacı çok aradım.Eczacı telefonla ilaç aldığı yeri aradı ilaç üretimden kalkmış dedi. Başka eczaneye gittim 1 tane ellerinde vardı onunda tarihi geçmişti mecburen aldım kullandım etkilide oldu. Tekrardan ALLAH razı olsun abi. Rizeden ozan