Cede mama hakkında

chaqii

Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Duran
Arkadaşlar CEDE mama aldım içine breedmax ve bira mayası kattım yumurta rendeleyip veriyorum ama kuşlarım pek yemiyor.
Başka ne yapmam gerekir içine ne katsam sevip de yerler acaba?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Çağlar DURAN' Alıntı:
Arkadaşlar CEDE mama aldım içine breedmax ve bira mayası kattım yumurta rendeleyip veriyorum ama kuşlarım pek yemiyor.

Mama kuşların alışmasıyla alakalı bir durum sürekli verin zamanla yemeye başlarlar ,
hızlandırmak için, aktarlarda satılan okaliptus yağından damlatın ilgilerini çekecektir.

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
piyasada ki breed maxların son kullanma tarihleri ile ilgili sıkıntı var. %99unun tarihi geçmiş. kilogramlık posetlerinde tarih yazmıyor. kutularında tarih yazıyor. tarih görmeden urun almayın. o nedenle hayvan yemiyor olabilir.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Çağlar DURAN' Alıntı:

Kullandığınız mama gayet çok güzel bir mama yememesi mümkün deil.Siz kıvamı ayarlayamıyorsunuz.Size yakın bir arkadaştan uygulamalı görerek mama hazırlatınız ve sizde sonrakileri buna göre yaparsanız yerler...

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Mesut TOYDEMİR' Alıntı:
piyasada ki breed maxların son kullanma tarihleri ile ilgili sıkıntı var. %99unun tarihi geçmiş. kilogramlık posetlerinde tarih yazmıyor. kutularında tarih yazıyor. tarih görmeden urun almayın. o nedenle hayvan yemiyor olabilir.
+1

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Bira mayasına kuşlar zor alışır genelde sen önce mamaya bu katkıları eklemeden kuşların yemelerini sagla,daha sonra kuşlar mamaya alışınca çok az katkılardan eklemeyi dene.Mamaya suyu genelde 3 ölçek mamaya 1 ölçek su şeklinde ayarlarım ben.Genelde mama üreticileri bunu tavsiye eder.yanlız suyu ekledikten sonra iyi karıştırki su homojen olarak tüm mamaya dagılsın.10 dakika bekle ve havuç rendesi ve yumurta rendesini ekle  karıştırıp ver.kullandıgımız tüm ürünlerin son kullanma tarihlerinede dikkat etmeliyiz elbette.