CeDe Mama Kullanıyorum.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Merhaba arkadaşlar. CeDe yumurtalı mama kullanıyorum. Yazın havalar sıcak olduğu için yumurta kullanmıyordum sadece kabak havuç elma balkabağı ile nemlendirip mamayı veriyordum. Şimdi kümesin sıcaklığı 19-21 C arası değişiyor. Acaba CeDe mamaya yumurta kullanmam gerekir mi? Yoksa zaten yumurtalı olduğu için gerek yokmu? Bunu sormamın asıl sebebide 10 Kasım 2012 doğumlu bir yavru 12 Aralık 2012 hala annesi bakıyor poposunun kapanmasına 2-3 gün kaldı bu normal mi? Bir kuş yuvadan kaçıncı gün alınmalı =? Teşekkürler.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Kullandığınız mamadan yumurtayı eksik etmeyin mamada asıl önemli besin kaynağı yumurtadan alınan proteindir yazında kışında kullanın bozulabilme ihtimaline karşı sıcak havalarda 1 günden az olmak kaydıyla önlerinde dursun.Yavru konusunda ise yavrunun yuvadan yeme atlamasını bekleyin yem kırmayı babadan öğrendikten sonra ayırma zamanı gelir .Kolay geldin

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Mama yumurtalı ise yumurta takviyesi yapmanıza gerek yok. Yavrular normal olarak 37 günlük olduklarında ayrılabilirler.

MEHMET KOÇ

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.cubbeliahmethoca.tv
Adı
MEHMET
Soyadı
KOÇ
cede yumurtalı mamaya yumurta takviyesi yapmanıza gerek yok. yavrular yem kırmayı öğrendiğinde kafesten alınmalı takriben 30 gün civarı oluyor buda.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Mama yumurtalı ise yumurta takviyesi yapmanıza gerek yok. Yavrular normal olarak 37 günlük olduklarında ayrılabilirler.
+ havuçla nemlendirmeniz size daha faydalı olacaktır