çekmi yerlimi daha iyi

enes kılıç

Yeni Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
kılıç
arkadaşlar 1 tane yavru muhabbet kuşu alcam eğitmek için alıştırdıktan sonrada yanına eş alcam sizce yerlimi daha uzun ömürlü çeklermi?

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
EĞİTMEK İÇİN ALACAKSAN SONRADAN YANINA EŞ KOYARSAN SIKINTI OLUR YA TEK BESLE ALIŞTIRMAK İÇİN YADA ÇİFT AL EŞ ALMAK İÇİN

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
bende hollanda çek kırması var cift , erkegimi aldım egıttım konusmaya başladı 3-4 kelime soylerken yanına dişi aldım suan cıftler dişinın zamanını beklıyorum erkek ustune cıkıyor kur yapıyorlar beslenmede sorun yok cıfthanede buyuk yemlıkte beraber yem yıyorlar saldıgımda hep beraberler bırbırlerını goremeyınce bagırıyorlar fln yani ilk erkek alıp eğitip yanına dişi alabılırsın fakat erkegı egıtırken korkutmave cok salma kafes dışına alışmasın  , alıcaksan çek al derim

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Kardeşim yerli ya da cek yada ingiliz egitmek istiyorsan farketmez. Hangisini alirsan al yuvadan cikmis erkek almalisin egitmek vr konusturmak icin. Sen guzel bakarsan ilgilenirsen hepsinden guzel karsilik alirsin. Cek alirsan biraZ daha iri olur. Ilerde yaninda es alirim diyorsan ve de guzel iri olsun diyorsan cek alabilirsin, ingiloz olabilir show jumbo alabilirsin.