ÇEKOSLAVAK ÇİFTİMİN 2 YAVRUSUNU YUVADA ÖLÜ BULDUM

serhat yayman

Yeni Üyemiz
ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAM
SAĞLIKLARI GAYET İYİ İRİ BİR CEVİZ KADAR TÜĞLENMEYE BAŞLAMIŞ ÇEKOSLAVAK ÇİFTİMİN İLK YAVRULARINI YUVADA ÖLÜ BULDUM.ÇOK ÜZÜLDÜM.DİĞER YAVRULARIMDA SORUN YOK ACABA NE OLABİLİR HASTALIK VARSA NEDEN ŞÜPHELENMELİYİM FİKRİ OLAN VARMI :( :(

polat_pool

Üyemiz
Adı
polat
Soyadı
bostancıoğlu
toplam da kaç yavru var yuvalıkta.çok çeşitli sebebler olabilir.yavruyu çinemiş olabilirler,bazı çiftler 8 yavru büyütürken bazısı 2 yavru büyütür diğer yavruları kendileri öldürür,yavruları yem ile mi besletiyorsunuz mama ilemi bunun gibi birsürü nedenlere bağlı olabiliyor yavru ölümleri hemen hastalığa bağlamayın.hastalığa bağlayıp ilaç kullanımı en son çare olmalıdır.hacizane görüşlerim bunlardır.hayırlı ve sağlıklıüretimler...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ YAVRULARIN KURSAKLARI DOLUMU BOŞSA AÇLIKTAN BAKMAMIŞLARDIR
POPOSUNA BAKTINMI İSHALİ VARMI
POPOSUNUN ALTINA BAK KARARMA VARMI
KANAT VE BAŞINDA KIZARIKLIKLAR VARMI
FERELERİN VARMI ISISI NASIL
KUŞLARIN NE YER NE İÇER
YUVALIKTA BİT PİRE VS HAŞERE VARMI
MAMA VERİYORSAN KAÇ SAAT TUTUYORSUN  DAHA YA
ZAYIMMI KARDEŞ   
                  SİZLERİ SEVİYORUZ  İLK KUŞUŞKASIMI  SLM

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
mevsim dolayısı ile ısı dereceleri anaçların yorgunlukları ve ısıtmayı klaylaştırmak için sıkı pıkı kapatılan camlar pencerelerden solayı ortamın havasızlıgına bağlı mikrop oranı yükselmesinden kaynaklı değişik hastalıklar ishaller vs akla geliyor bu durumda ve yuvalık hava sürkülasyonuna uygun degil ise terleme yapıyorsa bundan dolayı yavrular ishale düşebiliyor aslında bu dönemde kuşları ayırıp iyi bir besiden sonra bahar sıcaklıkları kararlılığa ulaşınca tekrar eşleri birleştirmek kendi eşleri ile daha mantıklı olabilir şahsen şu anda kendim öyle yapıyorum.