Cekoslavak muhabbet kuşları

mithat koruma

Üyemiz
01 - IRKI:cekoslavak

02 - CİNSİYETİ: erkek dişi

03 - YAŞI: 1 YAŞ

04 - SAĞLIK DURUMU: maşallah

05 - BİLEZİK NO: --

06 - FİYATI:çift 100tl

07 - GEÇERLİLİK TARİHİ: satilana kadar

08 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR: ankara kırıkkale

09 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: --havalar çok sıcak gönderme yapamam

10 - İRTİBAT TELEFONU:0538 043 31 06

11 - MAİL ADRESİ:korumatrans@hotmail.com

12 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 22.00 a kadar

13 - AÇIKLAMALAR: s.a evde uretim icin özenle besledigim cekoslavak muhabbet kuslarimi sahiblendirmek istiyorum 3cift ve 1 adet yedek dişi kuşları yeni eşe attım kurlasma ayak atma yuvaya girip cikmalar başladı hem hobici hem profesyonel üreticileri hayal kırıklığına uğratmayacak kuşlar.niye satıyorum 2 çift jumbo var yavrular büyüyor yer açmak için satıyorum. Kırıkkale ve ankarada teslim çift 100 tl içlerinde rainbow erkek de var

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mithat koruma

Üyemiz
Öncelikle şu nu belirtmek istiyorum 30yillik kanarya ureticisiyim bu forumu takip etmeye başladıktan sonra muhabbet kuşu üretimi ne başladım jumbo muhabbet kuşlarının üretiminde bakıcı olarak kullanırım diye bu çiftleri özenle tek tek seçtim çok şükür jumbolar da yavrularina baktığı için satıyorum uŕetim yapacaklar kaçırmasın herkese hayırlı cumalar

mustiyimben

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
GENC
yeşil dişi kuşu takasta düşünürmüsünüz?

mithat koruma

Üyemiz
Hepinize çok teşekkür ederim sizin gibi profesyonellerin bilgileri doğrultusunda jumbo muhabbet kuşu üretimine de başladım takas düşünmüyorum bu ilanimdaki kuşları sahiplendirme sebebim jumbo bebeklere yer açmak herkese hayırlı  akşamlar

mithat koruma

Üyemiz
Tane 40 tl den verilecektir yer açmak için satıyorum ayrıca yeme düşmek üzere 5 adet çek yavrular da tane  40 tl den verilecektir