çekoslavak muhabbet kuşu

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
selamın aleyküm. tanıdığım bi abide bi takım çekoslavak muhabbet kuşları var yaklaşık 4 aydır beraberler eş oldular ama çiftleşmiyolar,dişinin gagası kahverengi kafeste öylece duruyolar çiftleşmeyede megilli degillerr,ben bu kuşları almk istiyorm bunları çiftleştirebilmek için ypmam gerekenler nedir,neler yapmam gerek. şimdiden teşekkürler

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
4 ay yan yana diye hemen çift diyemeyiz ama yemleşiyolar mı birbirin ile yani ilgi gösteriyolarmı  ? dedine göre dişi kızışmış erkek'te iş olmayabilir ...

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
üstad bu konuda haklısın dedigim gibi hiç meğil yok,birbirlerni yemlemiyolar kafeste duruyolar sdece. hani şöyle bişy olsa dişi istekli olsa erkek bişey ypmasa erkekde iş yok derim ama dişide aynı erkekte.. eş konusunda bana söylenen oydu

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Benc Alma Zararlı çıkarsın.  bence birbirini begenmemişler.(kuşların ırkları ney acaba ? )
En iyisi Alıcaksan kuş çift eşli Yemleşen ve birbirini kaşıyan sonra birbirine ilgi gösteren al ..

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
çekoslavak muhabbet kuşu dedi. renkleri filan çok hoşuma gitti kuşların ama böyle bi sorun var işte

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
4 ay diyon anlaşsalardı yumurta bile verirlerdi bence dişiyi al yanına güzel erkek al bak işine .. Dişi kızıgın diyon bide erkek kızgın alırsan iyi olur

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
bunu dememin sebebi dişinin gaga üstü kahverengi oldugu için diyorum. ama oda durgun

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
tmm işte kızışmış eger birbirini begenmezse asla çiftleşmez  Fotograf varsa at iyi olur

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kuşları sadece siz oraya gittiğinizde gözlemlediyseniz kafeste öyle duruyor olabilirler. Ama siz yokken anlaşıyor da olabilirler.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
efekan kardeşim 4 ay diyiyor biraz düşününce uzun süre yumurta alabilmesi %85 4 ay içinde ?

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
olabilir belkide. kuşların sahibinden geniş bi bilgi alsam iyi olcak. eğer ki olursa erkeği değiştirip bide bu yolla denerim

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
çok karışık bi durum üstadlar çözemedim,eğer bişey yapabilirsem alıyım dedim ama olmıcak sanırım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
efekan kardeşim 4 ay diyiyor biraz düşününce uzun süre yumurta alabilmesi %85 4 ay içinde ?
Isı kalitesi kışın ayarlanmadıysa ve bakımı iyi yapılmadıysa kuşlardan yavru alamamış olabilirler. İlkbahar tam üreme ayı 4 ay bir şey değil çok iyi anlaşan çiftler bile 1 yıl bekleyebiliyor.

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
tanıdık bi abimdir kendisi. oda bıkmış 4 aydır yavru alamıyo bişey yapamıyo uygun bişeye bırakırım sna dedi 100 150 arası

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Emre KARABAYRAM.' Alıntı:
tanıdık bi abimdir kendisi. oda bıkmış 4 aydır yavru alamıyo bişey yapamıyo uygun bişeye bırakırım sna dedi 100 150 arası
çekoslavak kuşlar için (eş tutmuş ) uygun bir rakam

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
efekan kardeş.  ya ısı seviyesi bakımı vs iyi değildir. bu yüzden alıyım bakımını güzel şekilde yaparım mamasıdr vitaminidir filan veriyim belki yavru alırım dye düşündüm alma sebebim bu yüzden,ama nasıl ypsam bilmiyorum onca şeyden sonra gene yavru alamazsam dye düşünüyorum

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
yok mertcan kardeş,o abi öyle birisi değil 1 senedir tanıyorum o düşünceyle satmaz,hatta sen onları alma yapamazzsn skılır getirirsin ben sana başka bi takım veririm dedi