ÇEKOSVLAK JUMBO TEPELİ PAPAGAN

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
ARKADAŞLAR İSTANBUL EYUPTEN SATİLİK ORJINAL ÇEKOSVLAK YAVRULU ÇEKOSVLAKLAR JUMBOLAR TEPELİLER SULTAN CENNET JAKO SATİLİK ÇİFTLER ARKADAŞLAR İSTEYEN ÖZELDEN ULAŞABİLİRLER ÜRETİMHANEMİZDE 200 ÇİFT MEVCUTTUR GELİP GÖRELEK ALABİLİRSİNİZ ARKDAŞLAR

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Beyefendi, boyle bir ilan sekli yok.ilaninizi kendinizi tanitarak.uretimhane resimlerini videlolarini vs paylasarak yaparsaniz sonuc alabilirsiniz.saygilar

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Kusura bakmayin foto yuklemeyi denedım ama cok kus oldugu için başaramadim bende böyle bi konu açtim

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Burak AKKUŞ' Alıntı:
Kusura bakmayin foto yuklemeyi denedım ama cok kus oldugu için başaramadim bende böyle bi konu açtim
yukleyip kendinizi tanitirsaniz muhabbet ailesi sizi tanir ve yakinda olanlar eksiklerini sizinle tamamlayabilirler.saygilar

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Beyefendi, boyle bir ilan sekli yok.ilaninizi kendinizi tanitarak.uretimhane resimlerini videlolarini vs paylasarak yaparsaniz sonuc alabilirsiniz.saygilar
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
Burası ilan sitesi değil ama önce kendinizi ve üretim hane resminizi koyun arkadaşlar sizi tanısın,ve SATIŞ ŞABLONUNA DA uymalısınız...

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadasım Linkini verdiğin Facebook Profilinde Batuhan Çolak abimizin diye başlamış onunla bitmiş bir ilanlar silsilesi var.Batuhan ÇOLAK iyi bir üreticidir belki saygımız var ama şimdi de böyle bi ilanda başkalarının satışını koymak ilan şablonuna uymamak konu kirliliğinden öteye gidemez.Lütfen artık bilinçli olalım biraz böyle bir arpa boyu yol gidemeyiz...