CEMİL ALTUNBAŞ İSTANBUL/KAĞITHANE

cemilww

Yeni Üyemiz
Merhabalar 31 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım. İstikbal ve Bellona bayisiyim. 2 sene önce merak salıp 1 çift muhabbet besleyip 3 kuluçka boş yumurta almış biri olarak ofisteki akvaryumumu bozarak tekrardan mubabbet kuşlarından yavru alma heyacanı doğdu bende.
Bakalım hayırlısı artık.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ailemize  hoş geldiniz  kardeşim seninle  tesadüf tanışmak nasip  oldu.... O çiftler seni fazlasıyla ihya edecektir emin ol  yavruya doyacaksın.....

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Cemil abi ailemize hoşgeldin... Dün akşamda tanışma fırsatı bulduk yüz yüze memnun olduk :) :) Kuşlarında hayırlı uğurlu olsun bu arada tekrardan abi

cemilww

Yeni Üyemiz
Dün Uğur Süleyman SARI kardeşimle ve KARAHAN kardeşimle tanışma fırsatım oldu.Saolsun UĞUR kardeşim muhabbet takım almak için beni YAVUZ ALPTEKİN ağbimize yönlerdirdi ve ikisinin sayesinde ofis için yaptığım kafese 2 takım muhabbet aldım. Burdan ikinize birden teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin.
        Resimler aşağıdaki gibidir. Yalnız bir soru sorayım. Ofise derece koydum ve gündüz biz varken 17 derecede ama sabah geldiğimizde 14 derece oluyor oda sıcaklığı. Bunun için bir ısıtıcı almam gerekirmi yoksa mubişler bu ısıyı telafi edebilirmi? Birde dişi mavi olan kuşum sürekli kabarık duruyor bunun bir anlamı varmıdır? üşüdüğünden sanki kabarıyor gibi geliyor bana ama tam olarak anlayamadım. diğer takımın dişi kuşu kabarmıyor çünkü.

BU ARADA NEM 45 GÖSTERİYOR İYİMİDİR?

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
HOŞGELDİNİZ ÖNCELİKLE KUŞLARINIZ HAYIRLI OLSUN KABARIKLIK YENİ GELDİĞİNDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR SOĞUKTAN OLSA HEPSİNİN KABARMASI GEREKİYORDU İNŞALLAH BİR KAÇ GÜNE DÜZELİR

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Cemil abi yeni yeni alışıyor ortama ondan sessiz sakin kabarık duruyo olabilir... Işık çok güzel olmuş, oda azda olsa ısı verir onlara... Yuvalığa girip çıkma durumları nasıl?

fatihyildrim82

Yeni Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
YILDIRIM
Bende gültepe yahyakemaldeyim 4 çiftte ben aldım 2 çift yuvaya girip çıkıyo bakalım hayırlısı

cemilww

Yeni Üyemiz
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Cemil abi yeni yeni alışıyor ortama ondan sessiz sakin kabarık duruyo olabilir... Işık çok güzel olmuş, oda azda olsa ısı verir onlara... Yuvalığa girip çıkma durumları nasıl?
Uğurum daha yuvaya girip çıkma henüz yok biliyorsun 1 takım yumurtalıydı Yavuz ağbi bugün yarın yumurtlar diyordu malesef yere yumurtlamış bu sabah gördüm. Henüz daha alışmadıklarından yavruluğa bakmıyorlar zamanla keşfederler sanırım. Benim tek korkum soğuk hava telafisini yapabilmeleri. Onun haricinde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yem yemeye bir sonraki gün başladılar mesela. Kum yiyiyorlar gaga taşını kemiriyorlar herşey normal gibi  şu an.

BU ARADA BÜTÜN ARKADAŞLARADA İYİ DİLEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM HOŞBULDUK DİYELİM. bye_happy