Cennet Papaganı mı Muhabbet Kuşu mu acaba ilk üretim için

sempatik76

Yeni Üyemiz
Adı
Kamil
Soyadı
Çetin
ben ilk defa kuş çiftleştirmek istiyorum acaba evde cennet mi muhabbet mi iyi olur benim icin yavruları para etsin biraz o yönden istiyorum eger evde devam olursa dükkan koycam kuşları orda üretime devam etcem (yerli-cekoslavak-hollanda muhabbetlerini tercih etmemekde isrrarlıyım bana ona göre birşeyler önerirmisiniz)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
YERLİDEN BAŞLA
JUMBOYA GEÇ
SONRA PAPAĞANA GEÇERSİN
ÖBÜR TÜRLÜ ÇOK ZARAR EDERSİN HEM NAKİT HEM VAKİTTEN...

sempatik76

Yeni Üyemiz
Adı
Kamil
Soyadı
Çetin
bende konusan muhabbet var bana basit gibi gözüküyo acıkcası 1 takım cennet alıp denesemmı sansımı

sempatik76

Yeni Üyemiz
Adı
Kamil
Soyadı
Çetin
bende bi de yavrusu para etsin diye istiyorum bilezikliyip satmayı düşünüyom yavruyu acıkcası

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
önce siz muhabbeti deneyinde.. yavru alabilirseniz.. daha sonra cennet alıp deneme yaparsınız.. üretmek.. kolay deildir.. sadece dışarıdan kolay gozukur.. hayırlı olsun

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Kamil Bey hayırlısı olsun .

Ancak yemini suyunu vermekle olmuyor , bu işe girmek isterseniz buradaki üreticilerimizden yerli 2-3 çift kuş alarak işe başlayın, bu sitedeki konuları okuyarak üretimin ne kadar zor, zahmetli ve gerçekten emek verilmeden mümkün olmadığını görürsünüz.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Muhabbet kuşu ile başlarasanı kanaatimc daha kolay yavru alırsınız. yeterki özen vererek işi severk yapın gerisi gelir.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Gerekli şartları uyguladıktan sonra hangisinden başlarsanız başlayın.

sempatik76

Yeni Üyemiz
Adı
Kamil
Soyadı
Çetin
ben odamda bakıcam sesten acaba cennet ler cok rahatsız olurmu cok sesli degil sadece konusmalardan

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
hangisinden başlarsanız başlayın ama kendi fikrim sadece para için yapıcaksanız zaten başarısız olursunuz biraz da sevgi gerekli sabır gerekli emek gerekli ama sevmeden bu iş yapılmaz saygılar