cennet papağanlarım ve salma-ZEKİ MÜLAYİM

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Maşallah zeki abi. Çok güzel hazırlamışsın. Yedikleri yem kadar  bol yavrular almanı dilerim.
Cennet papağanlarının salmada verimi dahamı iyi.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
teşekkür ederim.yabancı sitelerden gördüğüm ve okuduğum kadarıyla salma üretimi tavsiye ediliyor.bakalım göreceğiz.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah. Bol yavrular alırsın inşaallah Zeki. Salma teli takılınca ayrı bir güzel olmuş.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
maşallah kuşlarda çok güzel salmada çok güzel hayırlı olsun zeki abi

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
ŞAHİN ABİ TEL TAKILINCA GERÇEKTEN GÜZEL OLDU.ORHANIN ELLERİNE SAĞLIK O YAPMASAYDI BU KADAR GÜZEL OLMAZDI.SANA VE ORHAN TEŞEKKÜR EDERİM.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Kod:
[tt][tt]
[/tt][/tt]ALLAH cc EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN KARDEŞ NASIL OLSA TALAŞ TOZU YUTMUŞ BİR USTASIN YUVALIKLARIN KONTROLU BİRAZ ZOR OLUR GİBİ GELİYOR BANA TELİN OLDUĞU YERE YAPIPTA DIŞARIDAN AÇIP KAPATMAK İÇİN DAHA KOLAY OLMAZMIYDI  UĞRAŞTIĞIMIZ BU KUŞLARIN SALMA YADA BOXLARLA ÜRETİM KONUSUNUN TARTIŞMASIDA BİTMEZ  VERİMLİLİĞİDE TARTIŞILIR ÇÜNKİ KUŞTAN KUŞA VE SAHİBİNDEN SAHİBİNE BAKIMDAN BAKIMA HAVADAN  HAVAYAKANDAN KANA DEĞİŞECEĞİNDEN DENEYEREK GÖRECEĞİZ SLM 

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
kemal abi yuvalıklar zaten dışarıdan kontrol edilmeli.yoksa bilezik takması zor olurdu.

hasan ergor

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN BASRİ
Soyadı
ERGÖR
ZEKİ BEY ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNİZE SAĞLIK. İNŞAALLAH BOL YAVRULAR ALIRSINIZ.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
RESİMLDEN GÖREMEDİM KARDEŞ ÇOK SEVİNDİM GÜLE GÜLE KULLAN PLASTİK BAHÇE ÇİTLERİ VAR İÇİ ELYAFLI ÇOK SAĞLAM İLERDE TEL İŞİ SAKAT İNCE OLUNCA KUŞLAR HER TUTUNDUĞUNDA SENDE TECRÜBE ETMİŞSİNDİR BİRDE O ŞEKLİYLE DÜŞÜN BOL BOL ÜRETİMLER ALLAH cc UTANDIRMASIN SLM

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
MaşaAllah, çok güzel olmuş ellerine sağlık...İnşaAllah bol bol yavrularını alırsın...
Türkiye de zannedersem Ramazan ŞAHİN abiden sonra bu renklerde üreten ilk üreticilerinden biri de sen olacaksın Zeki kardeş... bye_kiss