muhammed_71
Takipçi Üyemiz
- Adı
- muhammed
- Soyadı
- sümercan
S.A üstatlarım bir mekana cennet için salma sultan ve sevda için salmalar yapmak istiyorum enaz 10 ar tane almak istiyorum kafama takılanları müsadenizle sorayım
1- bu papağanları salmada üretim için uygun mudur.(kavga yuva kavgası eş olarak muhabbet gibiler mi)
2-uygun ise erkek dişi oranı nasıl olmalı
3-yuvalık sayısı dişi kadar mı olmalı
4-alan olarak yeteri kadar alan yapmayı düşünüyorum dar bir salma olmuyacak yani
5-cennet ve sevda papağını aynı salmalara koysam üretimde sıkıntı olur mu
6-bu kuşları yavru almayı düşünüyorum eke denilirya 5-6 aylık gibi üretim için zaman uygun mu beklemeli miyim
şimdiden teşekkür ederim....
abilerimizi telefonla arayıp rahatsız edicem kusura bakmasın abilerimiz kafes yapım aşamasında kuş alımında yardımcı olacaklarını düşünüyorum inşalllah hayellerimdeki gibi bir üretim hanem olur...
1- bu papağanları salmada üretim için uygun mudur.(kavga yuva kavgası eş olarak muhabbet gibiler mi)
2-uygun ise erkek dişi oranı nasıl olmalı
3-yuvalık sayısı dişi kadar mı olmalı
4-alan olarak yeteri kadar alan yapmayı düşünüyorum dar bir salma olmuyacak yani
5-cennet ve sevda papağını aynı salmalara koysam üretimde sıkıntı olur mu
6-bu kuşları yavru almayı düşünüyorum eke denilirya 5-6 aylık gibi üretim için zaman uygun mu beklemeli miyim
şimdiden teşekkür ederim....
abilerimizi telefonla arayıp rahatsız edicem kusura bakmasın abilerimiz kafes yapım aşamasında kuş alımında yardımcı olacaklarını düşünüyorum inşalllah hayellerimdeki gibi bir üretim hanem olur...