Cennetmi muhabbetmi daha çabuk ürer

Harungler

Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Güler
Çift cennet mi alsam hemen ürer yoksa çift muhabbetmi daha çabuk ürer yorumları bekliyorum.

Adı
serdar
Soyadı
demir
her ikisininde bulunduğu ortama alışması gerekir, biraz sabır bu içi çözer,  Muhabbet ile başlamanı tavsiye edebilirim

raifmeric

Takipçi Üyemiz
Adı
Raif
Soyadı
Meriç
Ortama alışma, çiftlerin uyuşması, bakımın kalitesi vs birçok konu etkiler.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Cennet ve sevdalardan yavru almak daha uzun bi süreçtir, yuva yaparlar ve ufak üreme kafeslerinden çok geniş çifthanelere ihtiyaç duyarlar.Ayrıca dişileri genel olarak piskopattır.Tutmasını bilmez yada eldiven kullanmazsanız ısırdığı yerden et kaldırırlar.Kuşlar evcilde olsa üreme zamanı çoğu kafese dokundurmaz.Yuvalıkta insan elini tanıyan yavrular uysal olsalarda olgunlaştıkça (özellikle dişiler),saldırgan ve yıkıcı davranışlarda bulunma ihtimalleri yüksektir.Ayrıca sesleri tahtaya tırnak sürtme gibi tizdir.Bence muhabbetle başlayıp tecrübe kazandıkça cennete sevdaya geç derim.Üreme zaten ayrıntısı bol bir iştir.İyice bilgilendikten sonra kuşları temin edersin.

Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:
Cennet ve sevdalardan yavru almak daha uzun bi süreçtir, yuva yaparlar ve ufak üreme kafeslerinden çok geniş çifthanelere ihtiyaç duyarlar.Ayrıca dişileri genel olarak piskopattır.Tutmasını bilmez yada eldiven kullanmazsanız ısırdığı yerden et kaldırırlar.Kuşlar evcilde olsa üreme zamanı çoğu kafese dokundurmaz.Yuvalıkta insan elini tanıyan yavrular uysal olsalarda olgunlaştıkça (özellikle dişiler),saldırgan ve yıkıcı davranışlarda bulunma ihtimalleri yüksektir.Ayrıca sesleri tahtaya tırnak sürtme gibi tizdir.Bence muhabbetle başlayıp tecrübe kazandıkça cennete sevdaya geç derim.Üreme zaten ayrıntısı bol bir iştir.İyice bilgilendikten sonra kuşları temin edersin.
+++

Vay onur hocam yoktun uzun zamandır hoşgeldin.

mraraci

Üyemiz
Adı
Muhammet Ahmet
Soyadı
ARACI
Hocam mesele sadece çabuk üremesi ise zebra ispinozu daha iyidir  ;D tavşan gibi çoğalıyorlar  ;D

Harungler

Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Güler
Aslında şöyle ikiside evcillesen kuşlar olduğu için dedim aslında muhabbet kuşu üretmeye kalkmıştım kuşları es yaptım 1.5 2 ay bekledim olmadı bi tanıdığım cennet çift aldı kuşlar 1,2 ay içinde yavrusu oldu ve şimdide kuş yumurtaya yatiyo o yüzden sordum

Harungler

Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Güler
Peki kuşların kalitesi ile de bağlı olabilrmi kalite dediğime bakmayın yani üreme konusunda