Cere Rengi

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
İyi Akşamlar Arkadaşlar beni ve kuşumu artık  tanıdınz bu ilginç sorularımlarımla  :)

Kuşum 5 aylık dişi ve  cere rengi ilk aldığım günlerde pembe idi ben erkek diye aldım ve sonra bir kaç forum sayfasında resimlerini paylaştım alınan  karar dişi ama 5 aylık olmasına karşın kuşumn cere rengi çok açık mavi yanına eş alıcam Bir tane erkek buldum petshopta ama erkeğin cere aşırı koyu lacivert yani benim kuşum bir türlü kızışmıyor yaşımı genç prolem mi var anlayamadım kızıştırıcı yemi kullanıyorum mama takviyesi var yemi suyu vitamini hergün kontrol ediyorum ama cere rengi kahverebgi olmuyor...

Bu ilginç sorumu cevaplarsanız sevinirim ...

ahmetkazıcı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kazıcı
oğuzhan bey.
kuşunuzun cere rengi kahvarengi olacak diye bir kural kaide yok.siz dişi olduğunu söylüyorsunuz ama yinede  bi bilene direk göstermenizde fayda var.hem kafesde tek olan kuşların sonradan eş tutması bayağa zor olabiliyor.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ahmet KAZICI' Alıntı:
oğuzhan bey.
kuşunuzun cere rengi kahvarengi olacak diye bir kural kaide yok.siz dişi olduğunu söylüyorsunuz ama yinede  bi bilene direk göstermenizde fayda var.hem kafesde tek olan kuşların sonradan eş tutması bayağa zor olabiliyor.
+1

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
İyi Akşamlar Arkadaşlar beni ve kuşumu artık  tanıdınz bu ilginç sorularımlarımla  :)

Kuşum 5 aylık dişi ve  cere rengi ilk aldığım günlerde pembe idi ben erkek diye aldım ve sonra bir kaç forum sayfasında resimlerini paylaştım alınan  karar dişi ama 5 aylık olmasına karşın kuşumn cere rengi çok açık mavi yanına eş alıcam Bir tane erkek buldum petshopta ama erkeğin cere aşırı koyu lacivert yani benim kuşum bir türlü kızışmıyor yaşımı genç prolem mi var anlayamadım kızıştırıcı yemi kullanıyorum mama takviyesi var yemi suyu vitamini hergün kontrol ediyorum ama cere rengi kahverebgi olmuyor...

Bu ilginç sorumu cevaplarsanız sevinirim ...
Her erkeğin burnu mavi dişinin de kahverengi olacak diye bir kanun yok.Kuşunuzun rengi açık renklerde ise (Sarı ağırlıklı renkli yada beyaz ağırlıklı renkli) bu standartlar oluşmaz.Tamamiyle beyaz tenli yada esmer tenli insanlar gibi düşünün.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Ahmet KAZICI' Alıntı:
oğuzhan bey.
+1

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Ahmet KAZICI' Alıntı:
oğuzhan bey.
+1

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Foto bulanık ama dişi gibi görülüyor.
Her kuşun ceresi kahverengi olmaz, ceresi her kahverengi olan kuşun çiftleşip yumurtlayacak diye kaide yoktur bilginiz olsun.