Ceredeki mantar göze sıçrar mı? Lütfen yardım! Acil!

sezgin ince

Üyemiz
Merhabalar.
Bir süredir dişi muhabbet kulumun ceresinde çok koyu kahverenginde ve etli bir yapı oluştuğundan mantar olduğunu düşünerek 2 gün önce AVIPOM adlı bir mantar kremi aldım.
Kulak pamuğu ile günde 1 kez olmak üzere 2 gün uyguladım. Bu süre boyunca gözlemledim ki cere çevresinde o koyuluk açılarak ten rengine döndü, işe yaradığını zannettim ve sevindim.
Bugün baktığımda ise, her iki gözünün cereye yakın olan kısımları kızarmış.
Sizce bunun sebebi nedir?
Sürdüğüm ilaç göze gelip tahriş etmiş olabilir mi?
Yoksa mantar göze de mi bulaştı?
Ya da başka bir sebep... ??

Ne olur yardımcı olun, ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkürler.

sezgin ince

Üyemiz
Merhaba arkadaşlar,
Net olduğunu düşündüğüm resimler yükledim. Bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var, lütfen yardımcı olun.
Daha önceden belirttiğim gibi, kızımın ceresinde koyu kahve etli bir yapı vardı ve gittikçe büyüyordu. Şimdi resimlerde de göreceğiniz gibi etrafı renk olarak açılmaya başladı. Ancak ilaçtan (AVIPOM) sonra gÖzlerinde de kızarma oldu
Sizce ne yapmalıyım?? Lütfen yardım..

Teşekkürler..
http://imageshack.us/g/838/resim7qw.jpg/

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Sezgin kuşunun hiç bir problemi yok.Hormonal degişim zama[/]nlarında cere  bu tarz renk degişimleri gösterir.Genelde genç dişilerde daha çok görülen bir durum.Göz kızarmasına gelince gereksiz yere sürdügün AVİPOM kremi gözünede sürdügün veya kuş kendisi kaşınırken gözünede temas ettigi için tahriş olmuştur.Kısacası kuşun saglıklı,mantar hiç olmamış,sen hiç bir şey sürme....