Cevaplamanızı rica ediyorum

kadir68

Yeni Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZTAŞ
Show diye bahsettiğiniz türden beslemek istedim arkadaşım onlar yavruya bakmaz, bakıcı kuşun olması gerekir dedi. Doğru mudur. Birde yumurtla çift satın almayı düşünüyorum (kırma) yumurtaya yatmaz deniyor doğru mudur. Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
bak kardeşim bakan şhow kuşuda yavruya bakar bakmayanda bakmaz yerli kuştada bakan bakar bakmayan bakmaz  ama şhov kuşu biraz iri olduğundan zor oluyor  önemli olan sevdiğin kuşu beslemek yani sevmek gerekiyor

kadir68

Yeni Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZTAŞ
Teşekkür ederim Raşit bey.... Ben aslında güvercin besliyordum ama apartman hayatında olmuyor. Kuşları çok seviyorum, muhabbet kuşlarının fotoğraflarını görünce çok heveslendim ama 4-5 aydır yavru alamadım..Tam yumurtlayacaktı erkeğini kafesten kaçırdım.. problem oldu oldu şimdi ne yapsam bilmiyorum..yeni çift mi alayım yada pasif bir erkek var onala anlaşıyor dişi onunla mı eşleştireyim...bakalım ....

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Anlaşıyorlarsa onunla eş yapabilirsiniz.show kuş bakmaz diyede birşey yok kuşun kanı sağlamsa böyle kansız soyu belli olmayan cazgır bir kuş olursa bu durum her ırkta mevcut zaten güvercinde bile olabilir kuşun içinde bakıcılık yoksa bakmaz ama madem bu kuş yavrusuna bakmıyo bu kuşlar nasıl ürüyor peki bunları düşünmek lazım saygılar :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
SİZ HANGİ KUŞU SEVİYORSANIZ ONU BESLEYİN AMA BUDA BİR GERÇEK YERLİDEN ALDIĞIN YAVRU MİKTARINI JUMBOLARDAN ALAMAZSINIZ NİHAYETİNDE NARİN HAYVANLARDIR

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Kuşun anaçlığına bağlıdır bu durum bende yavrularına bakmayan yerlilerde oldu zamanında 8 yavru büyüten jumbolarda ama eş tutamayız tabi jumboda bu risk daha fazladır yerliye göre

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Serkan KUCCUK' Alıntı:
bAKMAYAN ANNE BABANIN ALTINDAN ALINAN YAVRU VEYA YUMURTALAR DIGER BAKAN ANAC KUŞLARIN ALTINA KONULARAK BU SAĞLANIYOR. O YUZDEN SHOW JUMBO BESLIYEN ARKADAŞLARIMIZIN COĞU YERLI JUMBO KIRMASI AYDA CEKOSTOVAK KUŞLARDA BESLEMEKTEDIRLER BUNLARIDA BAKICI OLARAK KULLANMAKTADIRLA. YAVRULAR BURDAN CIKIYOR ...
Evet orası öylede bu kuşlar sürekli böyle üreyemezler kendi yavrularını büyütmek zorundalar.