Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler

kadir68

Yeni Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZTAŞ
1. Soru Muhabbet çiftimin erkeği dişinin peşini bırkmıyor sürekli kur yapıyorlardı. dişi yuvalığın altını kemiriyor v.s ama erkek biraz ishal oldu ve dişinin peşini bıraktı hiç ilgillenmiyordu ilaç vermeye başladım düzelmeye başladı fakat bu sefer dişi erkeği kafeste kovalamaya başladı ne yapmalıyım.Galiba dişinin ilk yumurtası olacaktı. Tam yumurtlayacak diye hevesleniyordum. Bu kuşları ayrı ayrı alıp eşleştirdim.
2. Soru Yer problemi sebebiyle güneş ışığı almayan bir odaya kuşları alsam üretim yapabilirmiyim.Eğer olur derseniz nasıl bir oratam oluştumalıyım.Bilgi vermenizi rica ediyorum. Teşekkürler

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Muhabbet kuşunda uzun amandır nerede duruyorsa orda kalsın derim yer değişikliği durumunda eğer yumurlama dönemindeyse geçikme olabilir ve bazı kuşlarda yer değişiliğinde düğ değişimi gibi sıkıntı olabiliyor
dişi kovalıyorsa erkek halsizlik gibi durum varsa bir süre dişi aynı yerde kalması daha iyi olur erkeği farklı kafeste bir kaç gün kalması iyi olur ...

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Sinan ÇELİKEL' Alıntı:
Muhabbet kuşunda uzun amandır nerede duruyorsa orda kalsın derim yer değişikliği durumunda eğer yumurlama dönemindeyse geçikme olabilir ve bazı kuşlarda yer değişiliğinde düğ değişimi gibi sıkıntı olabiliyor
dişi kovalıyorsa erkek halsizlik gibi durum varsa bir süre dişi aynı yerde kalması daha iyi olur erkeği farklı kafeste bir kaç gün kalması iyi olur ...
arkadas özetlemıs +1

kadir68

Yeni Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZTAŞ
Şuan ikisini ayırdım. Bir kaç gün bekleyeyim.
Güneş ışığı almayan oda konusunda ne düşünüyorsunuz. uzun vadede.Teşekkürler

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
beklemelisiniz. kuşları ayırmayın veya başka bir yere taşımayın. yemine suyuna dikkat edin, onlar isteyince olur.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Sinan ÇELİKEL' Alıntı: