Uğur kardeş dikkat ediyorum bu tür durumlara erkek değiştir diyorsun. Geçende kendi kuşlarında da erkek değiştirmekten bahsediyorsun. Bilgilen diye söylüyorum erkek değiştirme, yumurta var fakat dölsüzse (o da 2 veya 3 ağız sonra-bazı tedbirler alındıktan sonra) yapılır. Genelde erkekte problem olmaz. Dişi bir şekilde hazır değildir. Evde yapılan üretimler biraz sabır istiyor. Üretimhanelerde kuşların diğer kuşların varlığından ve seslerinden dolayı daha çabuk yumurtladığı ve üremeye elverişli hale geldiği düşünülür. Yorum yapmaktan ziyade doğru bilgiyi öğrenip öğretmek saha faydalı olacaktır düşünceseydim. Hayırlı ve bol üretimler.Uğur ŞANLI' Alıntı:eger kuslarına mama veriyor düzenli sularını degiştiriyor. Yüksek bir yere koyup rahatsız etmiyorsan erkegi degiştir derim. Ama bun dediklerimi yapmıyorsan ilk once bunları yap olmadı Kızıstırmak için nijer verebilirsin. Olmadı kuşları ayrı ayrı kafeslere koy birbirlerini görsünler. 1 ay öle tut sonra birdaha birleştir çiftleşme olmassa. Erkegi degiştir.
Selamlar