cevaplarmısınızz

kurt41

Yeni Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
han
kuşlarım uzun süredir yuvalığa giriyo ama yumurta yok ne yapmalıyım

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
eger kuslarına mama veriyor düzenli sularını degiştiriyor. Yüksek bir yere koyup rahatsız etmiyorsan erkegi degiştir derim. Ama bun dediklerimi yapmıyorsan ilk once bunları yap olmadı Kızıstırmak için nijer verebilirsin. Olmadı kuşları ayrı ayrı kafeslere koy birbirlerini görsünler. 1 ay öle tut sonra birdaha birleştir çiftleşme olmassa. Erkegi degiştir.
Selamlar

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
kuşlardan verim alınamadıgı durumda ortam şartlarını gözden geçirmek lazım.. Öncelikle çiftleri  çok ürkütmemek lazım , yüksek yerde tutup , iyi beslemek lazım .. kuşlar da anlaşıyorlarsa geriye bi sıkıntı kalmıyor demek ve gerisi sabır.. ama bazen herşeyi yaparız ve yine sonuç alamayız .. Bu durumda sıkıntı erkekde mi dişi de mi tespit edip ona göre kuşunuzu deiştirebilirsinz

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
siz gerekli şartları sağladıktan sonra sabredin illaki olacaktır

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Uğur ŞANLI' Alıntı:
eger kuslarına mama veriyor düzenli sularını degiştiriyor. Yüksek bir yere koyup rahatsız etmiyorsan erkegi degiştir derim. Ama bun dediklerimi yapmıyorsan ilk once bunları yap olmadı Kızıstırmak için nijer verebilirsin. Olmadı kuşları ayrı ayrı kafeslere koy birbirlerini görsünler. 1 ay öle tut sonra birdaha birleştir çiftleşme olmassa. Erkegi degiştir.
Selamlar
Uğur kardeş dikkat ediyorum bu tür durumlara erkek değiştir diyorsun. Geçende kendi kuşlarında da erkek değiştirmekten bahsediyorsun. Bilgilen diye söylüyorum erkek değiştirme, yumurta var fakat dölsüzse (o da 2 veya 3 ağız sonra-bazı tedbirler alındıktan sonra) yapılır. Genelde erkekte problem olmaz. Dişi bir şekilde hazır değildir. Evde yapılan üretimler biraz sabır istiyor. Üretimhanelerde kuşların diğer kuşların varlığından ve seslerinden dolayı daha çabuk yumurtladığı ve üremeye elverişli hale geldiği düşünülür. Yorum yapmaktan ziyade doğru bilgiyi öğrenip öğretmek saha faydalı olacaktır düşünceseydim. Hayırlı ve bol üretimler.

kurt41

Yeni Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
han
ortamdan bahsedeyim 3 çift kuşum var  3 kafesde balkonda yüksekde duruyo düzenli bakımlarını yapıyorum dişiler yuvalığa girip çıkıyo ama yumurta yok foto eklesem daha iyi olur saırım