ÇFİTLEŞME VAR AMA YUMURTA YOK...YARDIM

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
ÜSTADLAR BİLİYORSUNUZKİ BUNDAN YAKLAŞIK 2 AY ÖNCE KUŞLARIM ÇİFTLEŞMİŞLER Dİ GÜNDE 3-4 KEZ ÇİFTLEŞTİKLERİNE ŞAHİT OLMUŞTUM AMA ANLAMADIM HALA YUMURTA YOK.İLK ÇİFTLEŞMEDEN 1 HAFTA SONRA PVC KASEFE GEÇTİLER HADİ DİYELİM BURAYA ALIŞMA SÜRECİ OLDU AMA YENİ YERLERİNDE 1 HAFTA SONRA GENE ÇİFTLEŞTİLER AMA YİNE YUMURTA YOK.BUNUN NEDENİ NEDİR DİŞİDE Mİ PROBLEM VAR ERKEKTE Mİ PROBLEM VAR BUNU NASIL ANLARIM.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
ABİ DİŞİ 1 YAŞINDAN BÜYÜK.GÖZ ÇEVRESİNDEN VE AYAK KABUKLARINDAN BELLİ AYRICA YUVAYA GİRİP ÇIKMA DAVRANIŞI YENİ KAFESE GEÇİNCE OLMADI.

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
Yer değişikliğinden dolayı olmuş gözüküyor. Zamanla alışacaktır. dişi yeni yuvaya alışınca işler yoluna girecektir. yer değişikliği yapmamanızı tavsiye ederim... iyi üretimler

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
dişi yuvalığa girip zaman geçirmeye başlayınca yumurtalar gelmeye başlar inşallah en kısa sürede o güzel duyguyu tadarsın hocam

mstf1977

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
GÜLSEVDİ
Ben  1.5 ay beklemiştim çiftleşip yumurtlamamışlardı.Sen rahatsız etme yeter.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
dişi yuvalığa girip zaman geçirmeye başlayınca yumurtalar gelmeye başlar inşallah en kısa sürede o güzel duyguyu tadarsın hocam

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
ABİ DİŞİ 1 YAŞINDAN BÜYÜK.GÖZ ÇEVRESİNDEN VE AYAK KABUKLARINDAN BELLİ AYRICA YUVAYA GİRİP ÇIKMA DAVRANIŞI YENİ KAFESE GEÇİNCE OLMADI.
yer değişikliği bekir
daha öncede yazmıştım
kuşlar tel kafese daha çabuk adapte oluyorlar
pvc kafeslerde süre uzuyor...
keşke pvc ye geçmeseydin..