Champion 25Kg lik yem ?

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Başlıkta da olduğu gibi PetShop tan 25kg si 65 tl Champion karışık yem alacağım daha önce kullanan varmıdır varsa memnuniyetini yada şikayetini söylerse memnun olurum. Cevaplar için şimdiden Teşekkürler.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Recep bey ben Vivid marka karışık muhabbet yemi kulanıyorum gayet memnunum. Champion yem kulanmadım ama kulanan arkadaşlar cevap yazacaklardır.Saygılar.

baris.kahveci

Üyemiz
Adı
BARIŞ
Soyadı
KAHVECİ
ben önermem içerisinde boyalı ekmek kırıntıları var.size wunder wogel tamamen yerli ürün öneririm.20 kilo 60 tl

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
champion yemin içerisinden kurt çıktığı böceklenme yaptığını söyleyen bir çok arkadaşım var bende bir süre kullandım bir sorun bir böcek görmedim ama huylandım ya  son 3 aydır kullandığım yem versela lega çok memnunum kuşlarda gayet memnun bir sorun yok

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Değerli arkadaşlar vivid yem çıkana kadar 25 kilo karışık yemi 60 liraya 1,5 sene kadar aldım 18 ay *250 kilo:4,5 ton eder.
vividi ilk 33.75 liradan almaya başladım bu gün 25 kilosu 40 lira 

diğer marka yemlerden sadece benim sırtımdan ortalama  3,5 milyar gibi bir haksız kazanç elde etmişler (helal etmiyorum)

Son karar nihayetinde sizin aynı yemi kilogramı 1.6 lirayada almak var 3 -3.5  lirayada almak var.

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
REFİK BEY SİZE KATILIYORUM. HARAM OLSUN ONLARA SİZ BU SİTEDEKİ DÜRÜST İNSANLARIN BAŞINDA GELİYORSUNUZ.

tercuman2008

Üyemiz
Adı
Tercuman
Ben geçen hafta refik beyden bilgi alıp vivid yem siparişi verdim. Gayet güzel bir yem.

Allah razı olsun.