Chrysamed kullanımı.

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
s.a 
kümeste bitler olmaya başladı bunların önüne nasıl geçebilirim. ardap kullanıyordum ama artık fayda etmiyor sanırım. ivermectin kullandım azaldı ama oda kesin çözüm olmadı. forunda Chrysamed  ürünü tavsiye ediliyor. bu ürün nasıl kullanılıyor ve kesin çözüm olurmu bitlerden kurtulmak için.
http://www.garantireyon.com/chrysamed-vet-5-lt-kanarya-kopek-evcil-hayvanlar-vb--urun369.html

ürün bumudur doğru ürünümü araştırıyorum.  bu ürünü aldıgım zaman suyla karıştırıyormuyum yoksa  5 lt sinide kümese uyguluyormuyum ?

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Benimde kullandığım Akyol kardeşlerde Alman malı bit için toz var tahminim fiatı 125 tl kaliteli bir ilaç onu öneririm kuşların kanat altı,sırt ve karın tarafına ufak boya fırçasıyla bol,bol süreceksin ilaç fazla zayi olmasın diye bir tasın içinde tozu döküp kullanırsan iyi olur

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
ayrica kardesim yaz dönemi kuslar dinlendirmeyken banada yapabilirsin, iyi bir havalandırma ve yuvalıklarının icinede iyice kirec serp bit olayı cozulur

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Benimde kullandığım Akyol kardeşlerde Alman malı bit için toz var tahminim fiatı 125 tl kaliteli bir ilaç onu öneririm kuşların kanat altı,sırt ve karın tarafına ufak boya fırçasıyla bol,bol süreceksin ilaç fazla zayi olmasın diye bir tasın içinde tozu döküp kullanırsan iyi olur
abi dedigin ilaça bakmam lazım son çare artık tek tek kuşlarla başlayacagım

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
ayrica kardesim yaz dönemi kuslar dinlendirmeyken banada yapabilirsin, iyi bir havalandırma ve yuvalıklarının icinede iyice kirec serp bit olayı cozulur
bolfo toz bulmak cok zor ama biodust aldım onla tozladım yuvalıkları . ivermectin kullandım.  kirecin iyi geldigini cok iyi biliyorum geçen sene yapmıştım ona aldandım yoksa bu senede yapardım . :(  keşke yapsaydım. chrysamed siparişi verdim onu deneyeceğim. su anda cok cok az kaldı bitirmem lazım. kuşları eşe bile atamadım bunlar yüzünden. 10 gün oldu olmadı bitirmem lazım cogalmadan

rood84

Üyemiz
Adı
reyhan
Soyadı
demir
chrysamed  kullanmayın bence . ben sıvı olanını kullandım ama bitler azalacağına daha da arttılar.Biyodust ve bolfo ile ilaçlama yaptım .Tamamen temizlendi yuvalar .İvermectin desteği de yaptım .Bilginize

Salih Altın

Yeni Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
Altın
ben chrysamedin vet ve insektisit 5 litrelik sipariş verdim. Veti direk kuşlara ve yuvalara diğerini ise kümese boş yuvalıklara sıkıyorum. Ben memnunum çünkü yavruları daha çok etkiliyor.