Cici Kuş Diyor

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Mustafa bey evet kuşunuz cicikuş diyor karşılık veriyor ama çok net değil..bu şekilde ilgilenmeye devam ederseniz kısa sürede dahada netleşir konuşması..

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
ilgilenme derken şöyle yapıyorum çalıştığım için evde olmuyorum bende sesimi kayıt ettim o kaydı dinletiyorum evde yokken.

kayıtta

cici kuş

canım

fıstık

babacık

aşkım kelimeleri sürekli tekrarlıyor

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
bu işlemleri evde yokken ben bant sürekli söylüyor acaba yaptığım bir hata varmıdır?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
ilgilenme derken şöyle yapıyorum çalıştığım için evde olmuyorum bende sesimi kayıt ettim o kaydı dinletiyorum evde yokken.

kayıtta

cici kuş

canım

fıstık

babacık

aşkım kelimeleri sürekli tekrarlıyor
evt daha önce söylediğimiz gibi yapmışsınız ve sonuç almışsınız
devammm.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
peki önerebileceğiniz başka ne var acaba? mesela kafesi bir salıncak aldım 2 tarafında zil çanı var ama ses çıkartmıyor

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
bilgisayar açık bırakıyorum babacık babacık babacık,canım canım canım,babacık babacık babacık,cici kuş cicikuş cicikuş,aşkım aşkım aşkım ses kayıtlarımı dinletiyorum eve gelene kadar yeni kelime olarak ne yaptırabilirim mesala.

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Bildigim kadarı ile söylüyorum. Belki yanlış biliyor olabilirim. Ses kaydı kuşlarda piskolojik sorun yapıyormuş. uzun süre aynı şeyleri duyunca strese giriyormuş. Belki bu 1 saatlik dinletilebilir fakat siz sabah 8 akşam 5 kadar dinledigi için sorun olabilir. Bence en iyisi parmagınıza alın ve devam edin

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
peki evde yokuz o zaman nasıl bir teknik uygulamamız gerekir.?

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Şimdi eğitim olarak en sağlıklısı hangisi olur acaba burdan paylaşırsanız çok ama çok sevinirim. evde olmadığım için 8-5 arası kuşum evde tek başına kalıyor.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bende 4 aylık var hiç bir kelime üzerinde çalışmadık 35 kelimenin üzerinde çok net konuşuyor  kuştan kuşa fark ediyor konuşması ve öğrenmesi süreleri ama 35 kelimeyi konuşuyor ama bir türlü elimize gelmiyor deli ediyor adamı 200 adet kuşun içinden o denk geldi kümese koymaya kıyamıyorumda bakalım 1 yılda 100 kelimeye çıkacakmı alkisd alkisd alkisd alkisd

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
ayhan bey yardımcı olacağınız,önereceğiniz birşeyler var'mı yardımcı olursanız çok sevinirim.Kuşunuzun videosu var ise sabırsızlıkla yayınlamanızı bekliyorum saygılarımla.  :)

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
bende 4 aylık var hiç bir kelime üzerinde çalışmadık 35 kelimenin üzerinde çok net konuşuyor  kuştan kuşa fark ediyor konuşması ve öğrenmesi süreleri ama 35 kelimeyi konuşuyor ama bir türlü elimize gelmiyor deli ediyor adamı 200 adet kuşun içinden o denk geldi kümese koymaya kıyamıyorumda bakalım 1 yılda 100 kelimeye çıkacakmı alkisd alkisd alkisd alkisd
süpermiş usta , bende siyah-beyaz yavruyu konuşturma için ayırayım diyorum.ama tabi erkek olursa , bana dişi olacak gibi geldi.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
konuşturmaya devam edin çok net konuşur birde daha fazla kelime öğretin

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
bir kelimeyi konuştuktan sonra hemen yeni kelimeye başlayabilirsiniz fakat az da olsa öğrendiği kelimeyi de hatırlatın onu da tekrar edin