çift ayırmak

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
selam arkadaşlar çiftim 2 kuluçkasınıda bitirdi 1 kuluçkada 5 2. kuluçkada 5 yavru aldım şu an yavrular büyümeye başladı fakat tekrar çiftleşmede başladı bi süre dinlendirmek istiyorum ne yapabilirim erkeği alsam anna besleme işini yapabilirmi acaba en küçük yavru 10 günlük. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
yavru 10 günlükken daha çiftleşmeye başladılarsa baya kızışmış olmalılar bence bir kuluçka daha çıkarsınlar sonra dinlendir 2 kuluçkada 10 yavru almışsın hem yavular ölmüyorsa yada yumurtalar boş çıkmıyorsa sorun olmaz rahatlardır onlar yorulmamışlardır daha .

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
şimdi ayırmayın illada kuşları dinlendirecem diyorsanız dişi kuşunuz yumurtlama yapınca erkeği alırsınız yavruları riske atmayın dişi tek başına bakmayabilir  şuan yavruları beraber büyütsünler

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
erkek çok kurnaz çiftleşmeden yem vermiyor dişiye bu 1 dişi eskitti bu 2. biraz zayıflamaya başladı o yüzden ayırmak istedim

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
şimdi ayırmayın illada kuşları dinlendirecem diyorsanız dişi kuşunuz yumurtlama yapınca erkeği alırsınız yavruları riske atmayın dişi tek başına bakmayabilir  şuan yavruları beraber büyütsünler
+1

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
BİRDAHA YUMURTLASIN YENİ ÇIKACAK YAVRULAR TÜYLENİNCE EŞLEŞMEDEN AYIR DİŞİ YAVRULARI BÜYÜTÜR

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
metroxylon' Alıntı:
birşey soracağım
çiftleri illa dinlendirmek gerekirmi?
doğada bu nasıl oluyor?
Evet dinlendirmek gerekiyor. Doğada mevsimsel değişikliklerden dolayı kuşlar kuluçka dönemlerini ayırt edebiliyor. Fakat evde yada başka bir ortamda ışık süresi ve sıcaklıklar sabit olduğundan kuşlar bu ayırımı yapamıyorlar