Çİft beslemek mi yoksa tek mi ?

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Arkadaşlar bende bir tane erkek yavru var. ben konuşturmak yerine daha cok onların yavrularını almayı istiyorum. Bir kaç sorum var

çifthanede bu 2 erkek 1 dişi olurmu
kuş bende bir aydır var çok iyi hareketli maşşallah. İlerde daha mı oyuncu oluyor
Çift beslersem ne gibi avantajlarım olur.
Çok ses çıkartırlarmı :) bu önemli
Bu kuşlar kaç derecede yaşabilir en düşük.
Çift alırsam nelere dikkat etmeliyim. Aynı renk mi olsun yoksa renk fark etmez mi.

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Öncelikle merhaba kardeşim :) Abilerimizden öğrendiğimiz bir kaç bilgiyle yardımcı olmaya çalışayım . Çifthanede eğer çift besleyeceksen tek olan erkeği ayırmanı tavsiye ederim yoksa kıskanmalar, kavgalar çıkabilir. Asıl hareketlilik kızıştığı zaman başlıyo :) 18-25 derece sıcaklıkları idealdir . Sıcaklık 18'in altına düşmemelidir. Renk senin nasıl yavru istediğinle alakalı bir problem bu seçenek tamamen sana kalmış. Çift alırsan tek kuşun gibi oyunlar oynayamazsın onlarla birbirleriyle ilgilenmeyi tercih edeceklerdir.

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Oyundan kastınız benimki hiç oynamıyor benim le :) ne yapmamı önerirsiniz

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Çift hanede 2 erkek 1 dişi olabilir fakat yuvalık taktığınızda anlaşan kuşları çift hanede brakmanız daha doğru olur.. Zira sonrasında kıskanmalar ve kavgalar baş gösterebilir... Çift beslerseniz yavru almış olursunuz ses bakımındanda daha sesli olabilirler kuşların karakterine bağlı bir şey..