Çift Kuş Alımı?

Deniz Keleş

Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Keleş
Mrb arkadaşlar şu sıralar yavru kuş alıcam yaklaşık 1,5-2 aylıklar ikiside kardeş ama daha cinsiyetleri belli değil beraber alırsam evcilleştireblirmiyim konuşması önemli değil sadece ele alıştırma imkanım varmı şu an evde bir tane çiftim var ya yan yana koycam yada yaklaşık araların 5 m bir mesafe olan boş bir yerim var sadece seslerini duyabilirler birbirlerinin(çiftim ile yeni alacağım kuşlar arasında) bu alacağım kardeş kuşlar tek alırsam ve çiftimin yanında evcilleştirme ihtimalim nedir çift olarak alırsam nedir?

Deniz Keleş

Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Keleş
peki tek ile çift arasındaki evcilleştirme zorluğu ne kadar ve diğer çiftin evcilleştirmeye bir etkisi olurmu ?

Cevabınız için teşekkürler :)

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Deniz KELEŞ' Alıntı:
peki tek ile çift arasındaki evcilleştirme zorluğu ne kadar ve diğer çiftin evcilleştirmeye bir etkisi olurmu ?

Cevabınız için teşekkürler :)
Evcilleştirmede yavru olsun yeterli tek veya çift zorluk çıkarmaz sadece konuşturmada çift ise mümkün değil

Deniz Keleş

Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Keleş
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Evcilleştirmede yavru olsun yeterli tek veya çift zorluk çıkarmaz sadece konuşturmada çift ise mümkün değil
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim galiba bir yerde yazım hatası yaptım  :) :) sorumun bir kısmı anlaşılmamış bende bir tane daha çift var bunlarla yanyana farklı kafeslere koycam yani 2 kuş bir kafeste 2 kuşbir kafeste şuan elimde bulana çiftin erkeği ele alışkın dişisi ürkek bunların evcilleştirme sırasında bir zorluk çıkarma durumu olur ?  :) :)

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Yok tahminimce olmaz yavrular zaten kolay alışır hemen evcilleştirirsiniz