ÇİFT SAYISINI YÜKSELTİYORUM(BEHSAT TİĞİZ BATMAN)İTHALE SAVAS BAŞLATTIYORUM

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Evet abim.. türkiyedeki üreticiler cogalırsa fiyatta hali hazırda düşer ve talepler karşılanırsa ithalin önüne gecilebilir..

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Sadece üreticiler değil pet shop cularda dik durmalı bu ithalkuş piyasası karşısında bu gün kendi üreticisine sırt çevirenler yarın yalnızlığa mahkum olacaklardır  ;)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
hayırlı olsun kardeşim sevindim senin adına gerçekten işini ciddiyetle yapan bir kardeşimsin yolun açık Allah yar ve yardımcın olsun

elias

Uzman Üyemiz
Adı
Halil
Soyadı
DERVİŞOĞLU
Abi güzel bir davranış ama 9 liraya yavru kuş satıldığı ortamda nasıl savaşıcaz bu adamlarla bilmiyorum.

Toptancımı aradım gecende yavru lazımmı diye adam sana lazımsa 12 den verim dedi sinirlerim hopladı bu ithalden nefret etmeye basladım. Yem 2.5 lirayı gecti kus fiyatı dustukce dusuyor nasıl iş anlamadım.

Kuşlar singapur parmak kadar kus alıp satamazsa petshoplar 15 gunde yarı yarıya fire verir bunuda biliyorlar ama ucuz diye ordan alıyorlar.

Bunu bi engelleseler çok rahatlıcaz ama şuanki durum çok kötü

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Halil DERVİŞOĞLU' Alıntı:
Abi güzel bir davranış ama 9 liraya yavru kuş satıldığı ortamda nasıl savaşıcaz bu adamlarla bilmiyorum.

Toptancımı aradım gecende yavru lazımmı diye adam sana lazımsa 12 den verim dedi sinirlerim hopladı bu ithalden nefret etmeye basladım. Yem 2.5 lirayı gecti kus fiyatı dustukce dusuyor nasıl iş anlamadım.

Kuşlar singapur parmak kadar kus alıp satamazsa petshoplar 15 gunde yarı yarıya fire verir bunuda biliyorlar ama ucuz diye ordan alıyorlar.

Bunu bi engelleseler çok rahatlıcaz ama şuanki durum çok kötü
Nerde öyle yürekli pet shop çu

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Süleyman DERMENLİ' Alıntı:
Nerde öyle yürekli pet shop çu
aslında zaten petshopcular akıllı olsa hastalıklı kuş satmaz.. hastalıklı satan zarar ediyor ama farkında deiller.. kusu alan müsteride kuslar ölüyor müsteri gelip 2 defa alır 2 defada kus ölür müşteri bi daha almaz.. ama sağlam kus satarsa o kus ölmezse o müşteri ona dışardan müşteride getirir ve kusun butun ihtiyaclarınıda kendisinden alır.. benim ticarete bakıs seklim budur mesela.. bir defa kazanc diye bakıyorlar olaya akıllı insan bu olaya boyle bakmaz.. bulundugum sehirde sadece yerli satan benim.. müsteriler bana gelip ölmeyen kus ver diyorlar.. hali hazırda ben yerli sattıgım icin musteride ölmüyor.. buda benim musteri potansiyelimi git gide katlıyor.. benim dusundugum gibi petshoplar dusunse hem daha cok kazanırlar hemde cevrede hastalıklı kusların önüne gecmis oluruz ve insanlara kus sevgisini daha fazla aşılarız.. ithal besleyipte defalarca kusları ölenler bir daha kus almıyorki.. ve yavas yavas kus sevgileri de sönüp gidiyor.. evdeki cocuklarda evde kus olmayınca kolayca buna aşılanamıyor.. ama bir evde eger kus varsa o evde buyuyen butun cocuklarda hayvan sevgilerini iclerinde büyütmüs oluyor..

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
aslında zaten petshopcular akıllı olsa hastalıklı kuş satmaz.. hastalıklı satan zarar ediyor ama farkında deiller.. kusu alan müsteride kuslar ölüyor müsteri gelip 2 defa alır 2 defada kus ölür müşteri bi daha almaz.. ama sağlam kus satarsa o kus ölmezse o müşteri ona dışardan müşteride getirir ve kusun butun ihtiyaclarınıda kendisinden alır.. benim ticarete bakıs seklim budur mesela.. bir defa kazanc diye bakıyorlar olaya akıllı insan bu olaya boyle bakmaz.. bulundugum sehirde sadece yerli satan benim.. müsteriler bana gelip ölmeyen kus ver diyorlar.. hali hazırda ben yerli sattıgım icin musteride ölmüyor.. buda benim musteri potansiyelimi git gide katlıyor.. benim dusundugum gibi petshoplar dusunse hem daha cok kazanırlar hemde cevrede hastalıklı kusların önüne gecmis oluruz ve insanlara kus sevgisini daha fazla aşılarız.. ithal besleyipte defalarca kusları ölenler bir daha kus almıyorki.. ve yavas yavas kus sevgileri de sönüp gidiyor.. evdeki cocuklarda evde kus olmayınca kolayca buna aşılanamıyor.. ama bir evde eger kus varsa o evde buyuyen butun cocuklarda hayvan sevgilerini iclerinde büyütmüs oluyor..
İnşallah su tersine akmaya başlar ;)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
gerçekten behsat sonuna kadar haklı hep bu kuş ölümleri yüzünden oluyor kuştan soğuma olayları ve bunuda söleyeyim bugüne kadar ölen bütün kuşlarım ithaldi yerli bitane bile kaybım olmadı alıyoruz jumboları ingilizleri yurt dışı bilezikli diye ortama alışamıyorlar havasımı suyumu ağır geliyor anlamadım gitti %60 oranında ölümle sonuçlanıyor. yaşasın yerli kuş :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
gerçekten behsat sonuna kadar haklı hep bu kuş ölümleri yüzünden oluyor kuştan soğuma olayları ve bunuda söleyeyim bugüne kadar ölen bütün kuşlarım ithaldi yerli bitane bile kaybım olmadı alıyoruz jumboları ingilizleri yurt dışı bilezikli diye ortama alışamıyorlar havasımı suyumu ağır geliyor anlamadım gitti %60 oranında ölümle sonuçlanıyor. yaşasın yerli kuş :)
güney doğudaki cesur üretici adaylarını üretime şiddetle davet ediyorum :)

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
güney doğudaki cesur üretici adaylarını üretime şiddetle davet ediyorum :)
Üretmek sorun değil önemli olan pazar bulabilmek pazar bulmak ilede iş bitmiyor dolandırlma sorunuda var hadi millet üretsinde hiç bir şeyin garantisi yok ;)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Süleyman DERMENLİ' Alıntı:
Üretmek sorun değil önemli olan pazar bulabilmek pazar bulmak ilede iş bitmiyor dolandırlma sorunuda var hadi millet üretsinde hiç bir şeyin garantisi yok ;)
pazarda elbet bulunur.. bulunmayacak diye bir kaide yokki..dolandırılma konusuda şöyle pesin olmadımı malını satmıycaksın..kus aldınmıda tanıdıgın kisilerden damızlık secimi yapacaktir.. öyle he deyince olmaz elbette pazar icinde biraz zaman gecicek.. birazda insanın elinde

loyalist

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ak
halo hayırlı olsun ... 

Bende batmanda hobi olarak besliyorum 4 5 çift kuşlarımı değiştirdim abimin yanından süper kuşlar var üretimhanesinde  inş boyle devam ederse  batmandaki kuş kaliteside artar 

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehmet AK' Alıntı:
halo hayırlı olsun ... 

Bende batmanda hobi olarak besliyorum 4 5 çift kuşlarımı değiştirdim abimin yanından süper kuşlar var üretimhanesinde  inş boyle devam ederse  batmandaki kuş kaliteside artar
saol mehmet can amacımız zaten kaliteyi artirmak