ÇİFT SORUNLU GİBİ (Resimler Yüklendi)

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Yeni çift aldım. Erkek dişisiz yapamıyor, hatta el uzattığımda resmen beni ısırmaya calısıyor .
Erkek dişiyle öpüşmeye çalışıyor habire, kur yapıyor. Fakat dişi ona cevapsız kalıyor, yüz vermiyor. Erkeğe bakılırsa kızışmış fakat biraz daha var kızışmasına, dişinin ise kızışmasına daha var. Sizce ikisinden birini değiştirmeli miyim?
Bilindik üzerlerine gittiğimizde çıkardıkları 'çiçiçiçi'  sesini erkek çok çıkarıyor, dişi sadece hafif normal ötmesiyle kalıyor. Anlam veremedim ne yapmalıyım ? Dişi cevapsız, erkek ise çok üzerine gidiyor ..

BU MESELA, ERKEĞİN KUR YAPIP ÇILDIRDIĞI FAKAT DİŞİNİN CEVAPSIZ KALDIĞI AN..

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ KUŞLARINI AYRI KAFESLERE BİRBİRLERİNİ GÖRECEK AMA ÖZLEYECEKLERİ KADAR AYIR DİŞİNDE KIZDIĞI ZAMAN ARZULAR ŞELALE DİŞİYİ ERKEĞİN KAFESİNE AT SLM
kemal abi nin dediği gibi...

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kemal abininde dediği gibi dişi kızışana kadar ayır. Bu süreçte kızıştırıcı tohumlardan kullana bilirsin kalamar kemiğinide eksik etme yumurtlamadan önce kalsiyum alsın.

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
Hayırlı yavrular alırsınız işallah bendede aynı sorun var..

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Erkek içinde kullanabilirsin bir sorun olmaz bazı petshoplar kalamar kemiği olarak anlamıyor mürekkep balığı kemiği dersen anlarlar. Allah hepimizen razı olsun inşAllah.

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Dişi kuşunuz henüz eşleşmeye hazır değil.Küçük ya da tüy değişiminde olabilir....

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
iyi bakım ve sabır sizi sonuca götürecektir hayırlı olsun

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Furkan ağabey mürekkep balığı kemiği evet o var bende. Kalamar' da dendiğini bilmiyordum ..

Ersin ağabey Allah yardımcımız olsun ne diyelim :) Bizim ve Ümmet-i Muhammed' in inşAllah.

Hepsini yapacağım. Şimdi çifthaneye ayırdım ikisini. Dişi hiç oralı bile değil de erkek çıldırdı. Ama  şimdi sakin az çok. Kendince bir şeyler konusuyor :)

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
güzel bir mama takviyesi ile dişiyi çabuk eşleme moduna hazırlıya bilirsin. tek darı verme. mutlaka mama takviyesi yap dişi kuşa.