CİFT TEPE PARCALI CEKOSLAVAK YAVRUM (BEHSAT TİĞİZ)

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
Maşallah Behsat abi gerçektende çok güzel bir kuş. Şunu anladım sen istediğin özellikte ve istediğin renkte kuşu elde etmek isteyince başarıyorsun ve o kuşu üretebiliyorsun abi :) tebrik ederim seni.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Maaşallah rabbim ne güzel yaratmış

Valla elimizdekileri bir üretemedik ki seviye atlayıp tepeliye geçelim :D kaç yıldır kuş beslerim bu elimde ki çiftler öldürdü beni yavru vermiyor çiftleştiklerini görüyorum bazen hala yavru yok :))

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Ethem YAMAN' Alıntı:
Maaşallah rabbim ne güzel yaratmış

Valla elimizdekileri bir üretemedik ki seviye atlayıp tepeliye geçelim :D kaç yıldır kuş beslerim bu elimde ki çiftler öldürdü beni yavru vermiyor çiftleştiklerini görüyorum bazen hala yavru yok :))
tsk ederim.uretim isi biraz sabir bilgi ve kaliteli kus isidir ama sanirim sizde sadece 2 cift var suru pisikolojisi olmadigindan yumurtlamiyor olabilirler.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
[quote authosr=Mahsun ECE link=topic=30541.msg342340#msg342340 date=1394824044]
Maşallah Behsat abi gerçektende çok güzel bir kuş. Şunu anladım sen istediğin özellikte ve istediğin renkte kuşu elde etmek isteyince başarıyorsun ve o kuşu üretebiliyorsun abi :) tebrik ederim seni.
[/quote]tsk ederim mahsun can once emek, sonra bilgi, dogru zamanda dogru eslemeler kusun soyunu sopunu bildikce gerisi geliyor.

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Behsat maşallah Allah nazarlardan saklasın, bizlere göz zevki yaşatıyorsunuz kümesinizdeki çeşitlilikle. Hayırlı ve bol kazançlı üretimler.