Çİft Yerli Muhabbet Kuşu

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
01-) IRKI: Yerli

02-) CİNSİYETİ: Dişi-Erkek Çİft

03-) YAŞI:1,5-2

04-) SAĞLIK DURUMU:İyi

05-) BİLEZİK NO:

06-) FİYATI:  Çİft olarak 70

07-) GEÇERLİLİK TARİHİ: Satılana kadar

0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: İstanbul elden teslim canlı hayvan gönderme taraftarı değilim.

10-) iRTiBAT TELEFONU:5413164102

11-) MAiL ADRES:alidinc28@gmail.com

12-) TELEFONLA ULAŞILABiLiNECEK ZAMAN DİLİMİ:09:00-18:00

13-) AÇIKLAMALAR: Kuşlar 1 yıldır bende ilk yumurtaları boş çıktı yakında yeniden yumurtlayacak.

14-) RESİMLER
http://www.hizliresimyukle.com/image/MQtw

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Merhaba Enes Bey evim küçükçekmece yeşilova mahallesinde.

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Enes bey ilk yumurtaları boş çıktı ama ilk defa yumurtladıkları ve acemi oldukları için sanırım yumurtalardan yavru çıkmadı. Uygun şartları sağlayamadığımı düşünüyorum ben çünkü bir kaç defa yerlerini değiştirmek zorunda kaldım. Siz uygun şartları sağlarsanız yavru alma olasılığınız yüksek şu anda çifleşiyorlar bugün yarın yumurtlayacaklar yine. Yakınız gelip alabilirsiniz kutu ayarlarım ben. Evim metrobüs durağına 2 dk mesafede ulaşımda sorun yaşamazsınız.

BAYSAN

Yeni Üyemiz
Adı
Enes
Soyadı
Baysan
Ali DİNÇ' Alıntı:
Enes bey ilk yumurtaları boş çıktı ama ilk defa yumurtladıkları ve acemi oldukları için sanırım yumurtalardan yavru çıkmadı. Uygun şartları sağlayamadığımı düşünüyorum ben çünkü bir kaç defa yerlerini değiştirmek zorunda kaldım. Siz uygun şartları sağlarsanız yavru alma olasılığınız yüksek şu anda çifleşiyorlar bugün yarın yumurtlayacaklar yine. Yakınız gelip alabilirsiniz kutu ayarlarım ben. Evim metrobüs durağına 2 dk mesafede ulaşımda sorun yaşamazsınız.
Kafesde varmı satılık

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Kafes yok malesef ortadan bölmeli bir kafesin yarısında duruyorlar bir çiftim daha var onlar duruyor kafesin diğer yarısında. Bunlar satılınca bölmeyi çıkarıp bir çift beslemeye devam edeceğim.