Çiftehane Tavsiyesi edebilirmisiniz.

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Merhabalar,
Şuanda 1 adet kuş için kullandığım kafes çok küçük.
kuşum kafes içerisinde hiç hareket edemiyor. buda sanırım onun mutsuz olmasına sebep oluyor.
bir süredir 60-65 santimlik yatay telli, altı ızgaralı, akıllı yemlik takılabilen, kaliteli malzemeden yapılmış çiftehane arıyorum. 80cm de olabilir.
20-25 liralık çiftehaneler var. ama hangisi malzeme açısından kalitelidir. bilmiyorum.
bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz, kaliteli malzemeye sahip ev ortamında kullanılabilecek temiz görünümlü akıllı yemlik takabileceğim çiftehane tavsiyesi verebilirmisiniz.
çok teşekkür ederim.

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Arkadaşlar Aşağıdaki kafes modellerinden hangisi
dizayn ve kullanış açısından uygundur?

Model: 6503 
ölçüleri: U=59×G=26×Y=39CM   
Material : Tel
Fiayt : 45

Model: 6505 
Product size: U=60×G=41×Y=41CM   
Fiyat : 60

Model: T6505 
Boyutları: U=60×G=41×Y=41CM 
Fiyat : 65

boyutları : 61x40x42 cm
fiyat : 70

boyutları : 77x46x46 cm
fiyat : 100

mersin

Üyemiz
Adı
Hüdaver
Soyadı
DEVECİ
Es selamü aleyküm ;aslında hepside güzelmiş .. C:)ölçüler 1 . hariç digerleri çok farklı deyil önce bücçenize uygun olan başta olmak üzere 1 hariç digerleri iyi fakat tavsiyem mümkünse boyalı deyilde kalvanizli kafesleri tercih etmenizdir malum kuşlar telleri mütlaka kemiriyolar boya da sonuçta kimyasal maddeler içeriyo  tehlikeli olabilir şimdiden kolaygelsin hayırlı üretimler

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Hüdaver DEVECİ' Alıntı:
Es selamü aleyküm ;aslında hepside güzelmiş .. C:)ölçüler 1 . hariç digerleri çok farklı deyil önce bücçenize uygun olan başta olmak üzere 1 hariç digerleri iyi fakat tavsiyem mümkünse boyalı deyilde kalvanizli kafesleri tercih etmenizdir malum kuşlar telleri mütlaka kemiriyolar boya da sonuçta kimyasal maddeler içeriyo  tehlikeli olabilir şimdiden kolaygelsin hayırlı üretimler
20-25 liraya satılan kafesler var. galvenez.
kafesleri inceledim. görüntüsü çok kötü. kafesi ev ortamında kullanacağım için, galveniz istemiyorum.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BUNLARA  PARA VERECEĞINE KARDEŞİM YAPTIR BİR  PVC  EVLADİYELİK  TERTEMİZ KULLAN EN GÜZELİ....SATARKENDE  SIKINTI OLMAZ....BENCE  BUNLARLA UGRASMA

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Karahan UZUN.' Alıntı:
BUNLARA  PARA VERECEĞINE KARDEŞİM YAPTIR BİR  PVC  EVLADİYELİK  TERTEMİZ KULLAN EN GÜZELİ....SATARKENDE  SIKINTI OLMAZ....BENCE  BUNLARLA UGRASMA

benim sadece 1 adet kuşum var.
üretici değilimki  :) pvc kafes uğraşamam. zor işler.  :)