ÇİFTHANE ACİL YARDIM !!!!!!

ilkercay

Takipçi Üyemiz
Merhabalar benim siz ustalara ve bilgisi olan tüm arkadaşlara bir sorum olacak aşağıda resmi olan çifthanemde evde hobi olarak iki çift muhabbet kuşu besliyorum.Sorum ise bu çifthane sizinde bildiğiniz gibi aradan tel ile iki bölmeye ayrılmış.İki tarafta da birer çift kuşum var.Üretebilmem ve yumurta alabilmem için bu kuşların birbirini görmesi gerekir mi? Yoksa arayı birbirlerini görmiyecekleri bir metal tabaka var onunla kapatayım mı? CVP VEEN TÜM ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

http://d1211.hizliresim.com/13/g/fx4dg.jpg

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
aralarını kapatman lazım yoksa hem birbirlerine zarar verebilirler hemde eşlerine olan ilgileri dağılır birbirlerinin yuvalık deliklerini görmeleride stres oluşturabilir.
gagaları ile parçalayamayacakları bir şey ile böl kalın bi tahta olabilir...

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu

rammsteın

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yazbahar
Merhaba ;lker bey öncelikle kafeslerin arasını sadece tel bölme olsa kafi.Birbirini görseler bu çiftleşmeyi etkilemez.Doğada kuşlar nasıl çiftleşiyorlarsa ona uygun olmalı.diyorum.

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
birbirlerini görmeleri çiftleşmeye engel değil, ama arayı kapatın derim çünkü birbirlerine zarar verme ihtimaline karşılık tedbirli olalım :)

ilkercay

Takipçi Üyemiz
O zaman genel kanı arayı kapatıyoruz birbirlerini görmesinler diyorsunuz.Bizde öyle yapıp şuan itibari ile arazyı kapattık.Tüm arkadaşlara tşk ederim.

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Ömer ADAM' Alıntı:
aralarını kapatman lazım yoksa hem birbirlerine zarar verebilirler hemde eşlerine olan ilgileri dağılır birbirlerinin yuvalık deliklerini görmeleride stres oluşturabilir.
gagaları ile parçalayamayacakları bir şey ile böl kalın bi tahta olabilir...

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Aranın kapalı olması daha iyi olacaktır üretim için birde kafeslerdeki ballı krakeri kullanmasanız daha güzel olur  kuşlarınız sağlığı açısından pek tavsiye edilmiyor...

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Hakan YAZBAHAR' Alıntı:
Merhaba ;lker bey öncelikle kafeslerin arasını sadece tel bölme olsa kafi.Birbirini görseler bu çiftleşmeyi etkilemez.Doğada kuşlar nasıl çiftleşiyorlarsa ona uygun olmalı.diyorum.
+1