Çifthane , Kafes ARIYORUM

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Herkese selamlar,

ufak çaplı bir üretimhane kurmaya çalışıyorum, uygun fiyatla çifthane alabileceğim firma veya forum üyesi varsa görüşmek isterim.

Bu işe para  ;D ve gönül veren herkese kolay gelsin.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Sayın Gürkan DEMİR;
size 3 yemlikli 2 kapılı ızgaralı tüneği suluğu içinde olan bir çift için yeterli alan sağlayan kafeslerden 30.00 TL'den veya 80*40*36 ölçülerinde ortandan bölünen sarı daldırma silo yemlikli plastik tavalı 4 kapılı 2 çiftlik kafeslerden de tam takım halde 55.00 TL'den gönderebilirim.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Davut Koç Daper Kafes yeri Kartalda kendisi profesyonel bir jumbo üreticisidir.

ceymis11

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.guineapig.9f.com
Adı
Nedim
Soyadı
GÜLER
Bilal ERDEM' Alıntı:
Sayın Gürkan DEMİR;
size 3 yemlikli 2 kapılı ızgaralı tüneği suluğu içinde olan bir çift için yeterli alan sağlayan kafeslerden 30.00 TL'den veya 80*40*36 ölçülerinde ortandan bölünen sarı daldırma silo yemlikli plastik tavalı 4 kapılı 2 çiftlik kafeslerden de tam takım halde 55.00 TL'den gönderebilirim.

hocam resimleri var mı acaba banada lazım da

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
Burakk99' Alıntı:
Herkese selamlar,

ufak çaplı bir üretimhane kurmaya çalışıyorum, uygun fiyatla çifthane alabileceğim firma veya forum üyesi varsa görüşmek isterim.

Bu işe para  ;D ve gönül veren herkese kolay gelsin.
adetli alacaksan izmirde bulursun sahibinden.com sitesinde resimler ve fiyatları var ortalama 20-25 tl arası sakın peşin para gönderme gelmez adrese teslim kapıda ödemeli gönderiyorlar önce numune iste sonra sipariş ver

efes35ksk

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
OKYAY
Ben bu kafes konusunu biraz inceledigimde imalat yapan bazı firmaların sahibinden.com gibi sitelerde ürünlerini kendi web sitelerinin neredeyse yarı fiyatına ilan ettiğini gördüm ve açıkçası şaşırdım bence sahibinden com gibi siteleri incelemeden hemen karar vermeyin

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Cevaplar için teşekkür ederim , uygun fiyatla tamamıyle tel çifthane bulabileceğim tanıdık v.s bilgisi olan varsa sevinirim.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
İZMİR YİĞİT KAFESÇİLİK FİYATLARIDA BAYA UYGUN TAVSİYE EDERİM