Çifthane..Yavrular ve 1,5 Yaşındaki Dişim..

4eod4k3w

Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
Baba
Öncelikle herkese iyi akşamlar..
Sorum şu..
60lık çifthanemde erkek muhabbet kuşum öldükten sonra yalnız başına dişi kuşum kalıyor.Dişi kuşa erkek almak istemiyorum o kadar evcil ki herşeyi kıskanıyor bizi bile.Neyse konu şudur ki...bu çifthanemi ortadan bölsem bir tarafa dişi kuşu diğer tarafa da 2 aylık 1 adet erkek ve 1 adet dişi eş olmaları için bu çifthaneye koysam tabi arada ayırma teli olacak herhangi bie sorun teşkil eder mi ? Dişi kuşum bu kuçuk çifti rahatsız eder mı ? Bu yavru çiftler buyuyunce dısı kusum yuzunden çiftleşememeleri gibi bir problem olur mu ? Alacagım erkek benım 1,5 yasındakı dısı kusum yuzunden kendı dısısıne ılgı gosterememe gıbı bı sorun  ortaya cıkarır mı ? bu gıbı ıhtımallerı dusunuyorum neler olabılır sızın yorumlarınızı beklıyorum..Verecegınız cevap benim için önemli çünkü kuşları yarın alıcam  icon_pray

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Araya tel değilde kontraplak koyarsanız birbirlerini göremezler böylelikle daha rahat olur.

4eod4k3w

Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
Baba
Seslerinden rahatsız olmazlar mı peki..Benim dişi baya hareketli çok gürültücü..Cam açılsa dışardan başka bir kuş sesi duysa çıldırıyo hayvan  :)