ÇİFTİ KAFESTEN CIKARIP UCURUNCA ÇİFTLEŞMEZLER Mİ ?

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
ÇİFT KUŞLARI KAFESTEN CIKARIP UCURSAK ÇİFTLEŞMEZLER Mİ BANA ÖYLE SÖYLEDİLER. ÇİFTLEŞMESLER FELAN DİYE. UCURMAYINCADA YAGLANMA OLUYOR :s

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
kardeşim fazla ucurma aynı sorun bendede vardı ucurmuyodum bızım burda komsunun tekı 4 ay once benden bi dişi almıstı ve ve 2 hafta oldu bıtanede erkek vermıstım ve kusları hep dısardaydı mısafırlıge gıtse hep dısardaydı kusları pek kafesın ıcıne koymaz ve gecen gun yanıma geldı dedı kuslar çiftleşti halını ustunde bende sasırdım hatta sitedede paylasmıstım boyle boyle oldu dıye sen ucur yeterkı kusların strese gırmesın fazla rahatsız etme yeter çiftleşir kusun nerde çiftlesegı bellı olmaz

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
Halının üstündede fazla Fantazi Olmus :D

Yorum İçin Teşekkürler

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mutlu ARSLANDOĞAN' Alıntı:
ÇİFT KUŞLARI KAFESTEN CIKARIP UCURSAK ÇİFTLEŞMEZLER Mİ BANA ÖYLE SÖYLEDİLER. ÇİFTLEŞMESLER FELAN DİYE. UCURMAYINCADA YAGLANMA OLUYOR :s
eğer gerçekten çift olmuşlarsa
sıkıntı olmaz...

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
uçan kuş çifleşmeseydi :) şuan muhabbet soyu tükenmişdi doğada bunlar özgür sonuçta birşey olmaz eğerki bu kadarda genelleme olmaz diyosanız benim 2 çiftim var takır takır yavru alıyorum  kafesin kapağı günlük en az 1 saat açık durur uçarlar konarlar hem sağlığı için hemde adı üstünde kuş olduğu için uçması için yaradılmış hayvan ben katılmıyorum yeterki çiftin iyi anlaşsın  gerisi onalrda zaten yumurtlayacak kuş her halükarda yumurtluyo zaten

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
ömer hocam size katılıyorum ama hani burda 4 5 kişi söyledi kafama takıldı .S uçursammıki ucurmasam miki diye yorumlar için tşkkürler