Çiftime NE Oluyor

Osmann06

Yeni Üyemiz
Web sitesi
angaraliyiz.net
Merhaabalr arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır üretim yaptığım çiftim artık sorun çıkarmaya başladı 3-4 kuluçkadır verim alamıyorum dinlensin diye ayırdım dişi 2-3 sefer kendi kendine yumurtladı (4 tane) bu sefer birleştirdim 4 yumurta yaptı 2 si boş çıktı 2 sinide öldürdü şimdi yine yumurtladı bu seferde 4 üde boş çıktı ne yapmam gerekdğini bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Yaşı kaç.Yaşlı ise elden çıkar.En az 3 ay dinlendir. Vitamin kalsiyum eksik etme

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
strese de girmiş olabilir.yumurtlasın dinlemeye ihtiyacı var

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
2 yaşına gelmiş kuştan bir hayır gelmez yerinde olsam o kuşu elden çıkarırım muhabbet kuşlarında yaşlandıkça verim düşer daha genç kuşlara yönelin bence

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
EĞER YUMURTALAR BOŞ ÇIKIYOSA ERKEKTE PROBLEM VAR DEMEKTİR AMA YAVRULAR ÇIKIPTA DİŞİ BAKAMIYOSA DİŞİDE PROBLEM VARDIR ERKEK KUŞA EVİT-S VEREBİLİRİSN

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
her zaman sorun erkekte olmuyor arkadaşımın 2 sefer yumurtalarını aldığı kuşu yumurtaları boş çıktı diye erkeği bana verdi bende erkek hemen eş oldu 7 yumurtanln 6sı dolu çıktı yani sorunu her zaman erkekte aramayalım

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
6-8 aylık arası dişi kuşa güzel bir erkek alındığında kaç ay sonra yumurtlamaya başlar.