Çiftimi nasıl durdurcam ?

comodo

Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
güler
Selam ustadlarım..
Benim dişi 4 kuluçka gecirdi 2.kuluçkada dinlendirdim.4.cü parttaki yavrular büyüdü yuvadan kısa bir süre sonra hepsi atlıyıcak.4.cüde dinlendirmek istiyorum fakat demin gördüm ki dişi baslamıs gene yumurtaya.Daha 3 yavru var atlıyıcak.Yumurtayı alıyımmı nasıl durdurabilirim.TEsekkrler

comodo

Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
güler
Ustadlar tekrardan selamlar yavrular aglıyor icerde takip ediyorum sürekli ama hic beslemeye gitmiyor.En sonunda dayanamadım dişiyi tekrar attım hepsinin karınını doyurdu.Erkek sadece dişiyi besliyor.2. bi çözüm yolu varmıdır ? Mesela erkegi ayırsam nasıl olur ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bnce erkeği ayırın şimdi yumurtladıkları yumurtaları da çıkarsın dişi sonra ayrı olarak dinlendirirsiniz

comodo

Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
güler
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
bnce erkeği ayırın şimdi yumurtladıkları yumurtaları da çıkarsın dişi sonra ayrı olarak dinlendirirsiniz
Tesekkürler cevap icin.Erkegi ayırmıyım o zaman besler dişiyi yavrular yeme düşüncede kuluckayı bozarım işimi saglama alırım.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
ama o zaman yine çiftleşip yumurtlayabilirler o zaman nolcak bence erkeği ayırın dişi ölecek değil ya beslenir

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ERKEĞİ AYIRMANDAN BAŞKA YOL YOK KARDEŞİM....VE  EĞER  İKİ  ÇİFTİN VAR İSE  YUMURTAYI KAYDIR..