Çiftimin erkek olan eşi işe ilgili bir soru

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Merhaba üstatlar daha önce açtığım konuda belirttiğim  belirtilerin yumurtlama belirtileri olduğunu söyledi üstatlarım.Yanlız bi sorum olacak çiftim birbirlerine yemleri kusuyo daha sonra sanki üstüne çıkması gerekirken erkek kuş kaçıyor acaba kendini hazır mı hissediyor.Mesela sanki dişi olan kuşum çiftleşmek istiyo gibi ama erkek kaçıyor sürekli böyle sanki oynarmış gibi yapıyor gagasına vuruyo gagasıyla.Sizce nedendir erkek hazırmı değildirki. Bide erkek kuş yerinde hiç duramıyor sürekli hareket halinde

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Yazdığınız yazıdan beni tahminim kuşlarınızın ikiside kızışmış durumda fakat kuşların ikisinizde kızışması demek her ikisininde yarın yumurta vereceği anlamına gelmez. Benim bir çift kuşum vardı. Kuşçudan aldım kuşlar gayet genç ve dinamikti. Fakat ilk aldığım günden itibaren aralıksız 3 ay hergün çiftleşiyorlardı.Ama yumurtlamıyınca yumurtlamıyor. İlk yumurtasını 3 gün önce verdi.Size tavsiyem sabırlı olun bakımını yapın ve hayvanlardan uzak durun kendi hallerine bırakın.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşlarınız birbirlerini eş olarak seçmişlerse günü zamanı geldiğinde çiftleşme gerçekleşecektir

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Birbirlerini eş olarak seçmişlerse günü zamanı geldiğinde çiftleşme gerçekleşecektir.