Çiftler Neden Birbirlerine Yakınlık Göstermiyor? (Resimli)

omer_ceylan

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
CEYLAN
Selamun Aleykum abilerim kardeşlerim,

Benim 1 çift kuşum var bunlardan erkeği çek jumbosu bileziğinde 2011 doğumlu olduğu görünüyor. Dişi ise normal çek dir. Yalnız kuşlarda söyle bi problem var kuşlar kafeste hiç kavga etmiyorlar ama birbirlerinede hiç yakınlıkta göstermiyorlar ben şöyle düşünüyorum acaba dişi erkekten dahamı yaşlı çünkü dişinin gagada çatlaklar var. Erkeğin gagası masmavi ve pürüzsüz.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
KUŞLARINIZ NE ZAMANDAN BERİ BERABERLER?
YAVRUMU DAMIZLIKMI ?

BİRDE RESİM VARSA photo  EN AZINDAN BİRAZ DAHA AYRINTILI CEVAP VERME KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRİZ...

omer_ceylan

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
CEYLAN
kuşları 3 4 ay önce çift olarak aldım en azından bi 4 ay beraberler sadece bende.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
kuşlarınız çok güzeller maşallah dişi kızışmış durumda bıraz nıjer tohumu verın erkekdede kızışma olsun kalamar kemıgı asın yuvada takınkı kuşlar kendılerıne guven saglasınlar bırde tuneklerı enlemsıne karsılıklı takın sız boylamasına takmışşınız kusların hareket alanını kısıtlamıssınız çift tutarlar işallah sonrası kuşlara kalmış.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Ö.Faruk CEYLAN' Alıntı:
kuşları 3 4 ay önce çift olarak aldım en azından bi 4 ay beraberler sadece bende.
maşallah kuşlraın sağlık durumu çok iyi...

yuvalık as istersen kafese kuşların eşleşmesinde tetikleyici unsur olacaktır...

omer_ceylan

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
CEYLAN
Daha önce taktım yuvalığı ama pek ilgi göstermediler o yüzden çıkarıp biraz bekletip takıyım dedim belki merak edip içine girerler diye ama siz öyle deyince geri taktım bide nijer tohumu ile quik in kızıştırıcısını aldım onları yeme takviye ettim bakalım sonuç ne olacak.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Dişi Tüyde gibi geldi bana tüyde olan kuş çiftleşmez kuşlarınıza yuvalık takın ve az biaz nijer ekleyin. fazla degil

omer_ceylan

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
CEYLAN
kuşlarımın ikiside tüyde ama 4 ay oldu bu 4 ayda hergün mü tüydeydiler.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
geniş kafes bul. ikisi de kızışmış durumda. yuvalığı da taktın mı gerisi sabır.

omer_ceylan

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
CEYLAN
Bide kuşlarım çok korkuyorlar erkekle o korkuyu yendik elime geliyor ama kafesin içine elimi soktuğumda dişi çırpınmaya başlıyor acaba bu korku yüzündende çiftleşmiyor olabilirler mi?

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
kuşları kendi haline bırakman en iyisi olacaktır...yemini suyunu kalamar kemiğini eksik etme sakin bir oda da kendi hallerine bırak ve yuvalığı tak gerisini onlar halleder

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
bu kalamar kemiğinin türlü türlü meziyeti var. yeni hobici olarak hemen alacağım.

omer_ceylan

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
CEYLAN
aslında  kalamar kemiğini eksik etmiyodum ama bu sefer almayı unuttum sonrada gidip almaya üşendim  :)

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
kardeş ele fln gelmesi nboşver bu şekil ugraşırsan uygun ortam olmaz.. Senin yapcagın rahatsız etmemek kuşları sonra sabır olmuyorsada erkeği değiştir