çiftleri dinlendirme???

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
3 çift kuşum vardı şimdi yavrusunu yeni yuvadan atmış bir çift daha getirdim benim 2 çift kuşun yavruları büyüdü yeme düşmek üzere diğer çiftin 4 yavrusuda 20 günlükken hepsi öldü şimdi dinlenmeye almak istiyorum ama bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim hangilerini dinlendireyim hangileri devam etsin birde dinlenme sürecinde mama vereyimmi?

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
atilla' Alıntı:
3 çift kuşum vardı şimdi yavrusunu yeni yuvadan atmış bir çift daha getirdim benim 2 çift kuşun yavruları büyüdü yeme düşmek üzere diğer çiftin 4 yavrusuda 20 günlükken hepsi öldü şimdi dinlenmeye almak istiyorum ama bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim hangilerini dinlendireyim hangileri devam etsin birde dinlenme sürecinde mama vereyimmi?
yeni aldığın çiftleri eşe atıp üretime devam edebilirsin hata yapan diğer kuşlarını bir salmada dinlenmeye alabilirsin dinlenme sürecinde eğer kuşlarınız salmada ise kuşlarınıza mamada verirsin yeşillikte verebilirsin muhtemelen kuşlarınız dinlenirken tüy değişimi yapmamışlarsa tüyede girebilirler tüy dönemi kuşlarımızın bağışıklık sisteminin en zayıf olduğu dönemdir herzamankinden daha fazla takviyelere ihtiyacı vardır bunları dikkat edersin

(atiila bütün konularını kendimizi tanıtalım kısmından yapıyorsun daha evvel uyardım söyledim mesala bu konuyu http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/board,9.0.html burdan açabilirdin senin bütün konularını sürekli taşıma yapıyorum lütfen duyarlı olalım)

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
tamam abi bundan sonra dikkatli olacağım hata yapan çift demişsinde aslında hatayı ben yaptım 5 gün evde yoktum açlıktan ölmüş yavrular şimdi sadece o çiftle yeni aldığımı bırakacağım diğerlerinin yuvalarını çıkardım yeterli olurmu yoksa illa salmaya atmam mı lazım ?