Ciftlerim , Pikacu ve Dudu

evrenospasa

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Iseri
Merhaba tum arkadaslara,

Yavrularini alabilmek adina sabirla bekledigim ciftim ama henuz yuvalikla alakalari yok. :-[
Ciftim hakkinda yorumlarinizi bekliyorum.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
yanılmıyorsam oturma odasında biraz sakin rahatsız olmıcakları bi ortama koysanız daha iyi olabilir tabi ücra bi köşeye de koymayın vitamin mama takviyesi yapıyor musun ? kuşların sağlıklı cok güzel renkleri var erkeğini çok begendim :D

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kafes küçük, tünekleri tahta yapın, güle güle besleyin....

evrenospasa

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Iseri
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
yanılmıyorsam oturma odasında biraz sakin rahatsız olmıcakları bi ortama koysanız daha iyi olabilir tabi ücra bi köşeye de koymayın vitamin mama takviyesi yapıyor musun ? kuşların sağlıklı cok güzel renkleri var erkeğini çok begendim :D
Dogru tahmin oturma odasinda, icerideki bos olan odaya koydugumda da ilgisiz kaliyorlar gibi bir durum oluyor ama sanirim o odada daha uygun olacak, haklisiniz.

Ozel bir vitamin kullanmiyorum arada mama yapip veriyorum ama mama da pek yemiyorlar.

Erkek kusu birde bizim disi kus begense :) sorun cozulecek zaten :)

Yorumlar icin tesekkur ederim

Berkan Morsunbul

Yeni Üyemiz
Adı
K
Soyadı
k
maşallah ciftiniz gayet saglıklı gözukuyor inşalah istediginiz yavruyu alırsınız :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah kuşlarınıza banada kafesiniz küçük gibi geldi tahta tünek daha sağlıklı olur ve bahsettiğiniz diğer odaya duvara bir yer yapıp asmanızı tavsiye ederim yüksekte olmaları özgüvenlerini arttırır daha iyi olur kuşlar için.

Jumbooo

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Seyhan
maşallah renkleri çok güzel sonuna kadar sabredin ben 8-9ay sabrettim tam bırakıyorum bu işi derken yumurtlamaya başladılar şuan altında 3. yumurtası var bugün yaptı 3.yü inşallah sizde bir gün görürsünüz yavrularını sabredince herşey kendiliğinden oluyor...

evrenospasa

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Iseri
Tüm güzel yorum, tavsiye ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün dişi kuşum yuvalıgı keşfetmeye başladı yavastan o durum bile beni müthiş sevindirdi. Aynı zamanda belki rehber olurlar diye forumdan Sercan arkadasımdan hazır bir çift aldım , Sercan'a da teşekkür ederim ayrıca.
Umarım güzel haber ve resimleri de sizlerle paylaşırım en kısa sürede .

Arif erbaş

Yeni Üyemiz
Adı
Arif
Soyadı
Erbaş
Maşallah kuşlarınız çok güzel. Tahta tünek kullanmanızı tavsiye ederim . dişi kuşunuz daha cinsel olarak olgun değil gibime geldi . üstatlar daha iyi bilirler kafese kalamar kemiği filan assarsanız daha iyi olur. yumurta mamasını yemeleri için içine sirkeli suyla yıkanmış pazı ve marul kıyarsanız daha çekici kılarsınız. hayırlı üretimler

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Maşallah kuşlar harika renkleri müthiş ve çok sağlıklı gözüküyorlar :D maşallah inş. Yavrularını görürsünüz .:) Aynı durumda benimde 1 çiftim var dişi yuvaya bile bakmıyor dün bir iki kere falan baktıgını gördüm nasıl sevindim bilemezsiniz sadece bakmasına :D